Live Cooking Catering in Bussum

Sfeervolle live cooking catering op locatie mét chef!

 

Wij hebben reeds menig feestje in Bussum mogen verzorgen. Vanuit onze onze productiekeuken en kookstudio in Weesp zijn we snel bij u op locatie in Bussum. Onze specialiteit is live cooking catering op locatie. Denk hierbij aan een goed verzorgde receptie, walking dinner of privédiner te verzorgen. Onze chefs kunnen bij u op locatie de catering komen verzorgen. Zo hebben uw gasten vers bereidde smakelijke gerechten die exact op tijd worden uitgeserveerd! Dus bent u op zoek naar Catering in Bussum én wilt u uw gasten verrassen en verwennen laat dan Kookers Kookevenementen uw evenement verzorgen. 

Stijlvol diner

Diner kookers

Kiest u voor een stijlvol diner zittend aan lange tafels of in walking dinner vorm voor dynamiek?

(prijsklasse 38-62 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Buffet met chef

Catering op locatie

Kiest u voor een een buffet in (prijsklasse 22-38 euro) met Chef?

(prijsklasse 22-38 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Rollende keukens

Kiest u voor een rollende keukens met diverse thema's? Denk aan foodtrucks, een frietwagen of een BBQ.

(prijsklasse 6 tot 32 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »


bussum

Catering in Bussum

Ook in Bussum verzorgt Kookers Kookevenementen graag de catering op locatie inclusief chef of kok. Variërend van een Spaanse Paella buffet tot een Braaiweer BBQ op locatie. Naast catering verzorgen wij ook recepties, walking diners, bedrijfsfeesten, privé diners en buffetten.

Omdat onze productiekeuken gevestigd is in Weesp (om de hoek bij Bussum) kennen we in deze prachtige stad alle plekjes en hebben we al menig feestje mogen verrijken met onze kookkunsten. Wij toveren iedere locatie om tot een top-kook locatie het maakt niet uit welke plaats in Bussum of ver daarbuiten. Of het nu in een Gooise villa is, ergens in het Oude Dorp of in het Brediuskwartier. Kookers regelt de catering in Bussum.

Maak keuze uit tal van opties zoals een seizoensmenu, BBQ, Spaanse en Italiaanse gerechten. Ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten zoals brainstormsessies, vergaderingen, recepties, bedrijfsfeesten of vrijdagmiddag borrels.

Maar daarnaast ook perfect voor groepen tijdens vrijgezellenfeesten, tuinfeesten, familiedagen en verjaardagen.

Elk evenement is uniek...

Voor iedere gelegenheid.

Italiaanse catering

Italiaanse catering
Kies voor Italie en haar prachtige en diverse keuken. WIj bieden onder anderee en Chef die u alles kan vertellen over de Italiaanse keuken, vers bereide Italiaanse ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten of kies voor een buffetmenu.

Meer over Italiaanse catering »

Barbecue catering

Barbecue Catering

Barbecue! Nederlands favoriete bezigheid in de zomer. Kies voor een barbecue catering met een BBQ buffetmenu begeleidt door een chef. Maak kennis met Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ. Pak uit met de omgebouwde brandweer met braai: De Braaiweer.

Meer over barbecue catering »

Spaanse catering

Spaanse catering met Paella, Tapas en meer

Kies voor Spaanse gerechten met gerechten zoals paella en diverse tapas. Gemaakt met eerlijke ingrediënten zoals kreeftjes, ribbetjes en mosselen. Denk daarnaast ook aan Merques worstjes, Iberico ham en andere bekende smaakmakers uit de Spaanse keuken.

Meer over Spaanse catering »

Kookers Catering

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp bij Amsterdam. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: info@kookevenementen.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Ik wil graag een offerte aanvragen voor catering door Kookers.nl

 

  

 

Thema's


Tapas&PaellaPizza en pastaSeizoen Herfst/WinterSeizoen Lente/ZomerNederlandsBBQ&Smokers

 

 

 

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: