Catering Nijmegen

Catering Nijmegen door Kookers

Geeft u een BBQ in Nijmegen? Of bent u op zoek naar een passend buffet in die regio? Dan staan wij graag in de startblokken om bijvoorbeeld uw receptie, walking dinner of privédiner te verzorgen. Dat kan natuurlijk inclusief kok die alles ter plekke bereid, maar ook door het helemaal naar uw wens bij u af te leveren.

 

Kookers Kookevenementen Nijmegen
Kookers Kookevenementen Nijmegen verzorgt naast live cooking events en workshops, ook catering in Nijmegen en omstreken. Wij verzorgen sinds 2005 bedrijfsfeesten, kookworkshops, privé diners, marketing ondersteunende kookdemonstraties en live-cooking evenementen. Zo hebben we ervaring in alles wat met eten te maken heeft.

Catering in Nijmegen door Kookers betekend:

  • Een compleet verzorgd buffet voor kleine en grote genootschappen
  • Keuze uit een zeer ruim assortiment
  • Speciaal samengestelde maaltijden
  • Volledige ontzorging

Bekijk hoe dat eruit kan zien voor een groep van 450 mensen

En kleinere groepen:

Kookers Kookevenementen.nl
Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp bij Amsterdam. Aangevuld door eigen kookstudio’s in de regio Nijmegen en meer. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

 

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse apparatuur fabrikanten, keukenzaken, hotelketens en supermarktholdings. Ook zijn wij trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.
Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! en
Elk evenement uniek!

 

 

Graag informatie op maat? Vult u dan onderstaande formulier in.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten