Kok aan huis

Kok aan huis, voor ieder feest!

Bij Kookers.nl Kookevenementen.nl huurt u uw eigen kok aan huis in, om voor u en uw gezelschap te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Kookers.nl werkt alleen maar met culinaire toppers.

Een thuiskok, voor een speciale gelegenheid!

Een diner aan huis, een walking diner op de zaak of een Barbecue het kan allemaal. Als de locatie bekend is, nemen wij graag uw persoonlijke wensen met u door. dan zorgt de kok aan huis van Kookers.nl een gezellige middag tijdens uw huwelijksfeest, familiefeest of tijdens uw vakantie. Daarnaast kunnen wij kookworkshops en zakelijke evenementen voor u verzorgen. De kok van Kookers.nl verrast u met een onvergetelijke ervaring. Alle fijne kneepjes van een topkok passeren de revu.  Wat kunt u verwachten van een kok aan huis? Een kok aan huis van Kookers bereidt voor u de meeste uiteenlopende gerechten, van japans tot mediterraans, van tapas tot een compleet buffet. Zoals u van Kookers.nl gewend bent is alles in overleg mogelijk. U kunt samen met de thuiskok het menu samenstellen, en bepalen of u lekker toekijkt of actief meekookt. Kortom, een kwaliteits kok aan huis! Meer informatie over een kok aan huis?

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • groot team van thuiskoks
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Kookers Catering

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: info@kookevenementen.nl
Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: info@kookevenementen.nl

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  
BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten