Koken op locatie

Natuurlijk koken we graag op locatie, bij u thuis of bij uw bedrijf. Het koken op locatie maken we werkelijk tot een unieke gebeurtenis, u kunt zelf mee koken of onder het genot van een glas goede wijn kijken hoe onze koks te werk gaan. Tijdens het koken op locatie zorgen onze koks voor een gezellige interactie tussen u en uw gasten.

Bepaal zelf de inhoud van koken op locatie

bbq workshop aan huis

U en uw gasten koken natuurlijk indien gewenst lekker actief mee met onze koks. Maar bij koken op locatie via kookers.nl bepaalt u uiteraard zelf wat we koken. Bent u een liefhebber van de spaanse keuken? Of wilt u lekker met de seizoen meekoken. Wanneer wij koken op locatie bepaalt u wat er gebeurt. Koken op locatie wordt volledig afgestemd op de wensen van u en uw gasten.

U bepaalt de locatie

Is het uw wens om op een ongewone plek te koken. Lekker aan de waterkant of midden in een bos? Geen probleem, onze mobiele keukens staan in een handomdraai en kunnen bijna overal worden opgebouwd. Maar indien u niet over een evenementlocatie beschikt verzorgen wij op verschillende locaties kookworkshops, maar ook recepties, productpresentaties, vergaderarrangementen en privé diners. Kookers.nl vaste partner op onderstaande unieke locaties. Daarbij is Kookers.nl preferred supplier op nog veel meer locaties. Wilt u het productaanbod van uw congres- of vergaderlocatie uitbreiden met bijvoorbeeld kookworkshops? Nieuwsgierig naar koken op locatie? Neemt u voor de mogelijkheden direct contact op. Bekijk hoe dit eruit ziet voor een kookworkshop van maar liefst 450 mensen bij Inn Style Maarssen:

Hieronder een greep uit onze locaties:

www.eetheid.nl Een eigentijdse kookstudio in een oude molen.
Capaciteit: 10 tot 120 gasten.

www.barendonk.nl Een landgoed waar u letterlijk het landleven proeft.
Capaciteit: 10 tot 80 gasten.

www.dezwiepsemolen.nl: Een prachtige oude molen met uniek uitzicht over de omliggende landerijen.
Capaciteit: 10 tot 100 gasten

www.bergzicht-deraaf.nl Een oude brouwerij, een perfecte sfeervolle locatie voor live kookshows en grote groepen.
Capciteit: 30 tot 300 gasten

www.dedijkgraaf.nl een prachtig luxe groepsverblijf aan de Dijk.
Capaciteit 15 tot 75 gasten

www.kerkjemaasbommel.nl een unieke ervaring, kijken naar de koks aan het werk en dineren in een monumentale kerk.
Capaciteit 20 tot 45 gasten

www.pannehuis.nl een grote multifunctionele ruimte voor o.a. live cooking, workshops, diners, filmopnames en productpresentaties.
Capaciteit 20 tot 110 gasten

Of wilt u toch graag een kok aan huis ?