Kookstudio – Kookworkshop – Almere

Kookworkshop, diner of live cooking in Kookstudio Almere

Voor een gezellige culinaire middag of avond, hoeft u niet helemaal naar Amsterdam te reizen. Kom gewoon naar onze gezellige kookstudio in Almere! Al vanaf 10 personen kunt u met uw gezelschap in Almere terecht.

In deze kookstudio verzorgen wij:

  • Kookworkshops
  • Prive Diners
  • Live Cooking Catering

Bent u op zoek naar een invulling voor uw middag of avond in Almere?
Boek dan een kookworkshop, diner of maak gebruik van ons live cooking catering aanbod in Almere.

Wat u kunt verwachten tijdens een kookworkshop in Kookstudio Almere

Allereerst komt u binnen met een amuse en een drankje. Nadat iedereen elkaar uitgebreid gesproken heeft, gaan jullie zelf aan de slag. De Chef assisteert jullie met (voor)bereiden van het eten. Je komt van alles te weten over waar de producten vandaan komen. En je leert technieken voor het gebruiken van verschillende keukenapparaten.  Dan serveren we samen de door jullie gemaakte gerechten en gaan jullie aan tafel.

Heeft u een speciale wens of wilt u iemand graag in het zonnetje zetten? Laat dit ons weten, en we stemmen samen met u in de inhoud van de workshop Almere af.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten