Kookstudio – Kookworkshop – Weesp

Kookworkshop volgen in Weesp - Vanaf het station loopt u zo de keuken in!

Goed Bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal, Amersfoort en Almere.
Vanaf het station loopt u zo de keuken in. Al vanaf 10 personen geniet u samen met uw gezelschap van een kookworkshop, lunch of diner.

In de kookstudio in Weesp verzorgen wij:

Bekijk in deze video wat u kunt verwachten in deze kooklocatie:

Vergaderen, een kookworkshop of diner: alles is mogelijk!

Lekker, gezellig, samen koken, onder het genot van een goed glas wijn met de nieuwste apparatuur. Dat is de basis van een Kookworkshop, lunch of diner van Kookers Kookevenementen.nl. Van Spaanse tapa's tot chocolade bonbons en van seizoensgerechten tot spectaculaire BBQ's Alles is mogelijk in deze studio!

Intiem of groots vergaderen of brainstormen?
Een combinatie met vergaderen is mogelijk. Scroll naar beneden voor het contactformulier. En u krijgt direct een reactie of uw data nog beschikbaar is.

Wat u kunt verwachten tijdens een Kookworkshop Weesp

Tijdens de workshop begeleiden de Chefs uw gezelschap in het voorbereiden en bereiden van de gerechten. U komt van alles te weten over bereiding, oorsprong van gerechten en producten. Ook leert u over technieken die we hanteren met verschillende kookapparatuur. Uiteraard is samen koken, samen dineren. Samen serveren we de gerechten en dan: aan tafel!

Een andere toevoeging geven aan de kookworkshop? We passen de opzet van de kooksessie graag aan op de inhoud van bijvoorbeeld uw speech, training of spreker. Vertel ons de context van uw gewenste Kookworkshop. En wij maken een voorstel op maat.

Interesse in een Kookworkshop van Kookers.nl? Vul het onderstaande formulier in.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten