Walking dinner

Een walking dinner, culinair bijpraten

Een walking dinner is een diner in actieve opzet. Een dynamische en heerlijke gelegenheid om bij te praten met uw relaties. Een walking dinner is ook een ideale wijze om te koken voor groepen. Wanneer u eens iets anders wilt dan een buffet? Laat uw gasten gezellig door elkaar heen lopen tijdens een walking dinner. De heerlijke gerechten komen vanzelf voorbij.

Wat is nu precies een walking dinner?

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een bijzondere vorm. De koks zijn actief aan het koken en series gerechten aan het bereiden. Het diner zal er prachtig uitzien door de aankleding van de gerechten.

Het voordeel van zon diner is dat de gast niet aangewezen is aan één zitplaats. Maar alle tijd heeft voor contacten. De gasten kunnen de gerechten, al kletsend, aan een statafel comfortabel eten want alle gerechten worden passend gepresenteerd met het juiste bestek. Tijdens het diner worden gerechten al lopend uitgeserveerd, en kunnen uw gasten gewoon lekker ongedwongen hun gesprekken voortzetten.

vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes van het diner op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies. U zal heerlijk genieten van de diverse hapjes die onze koks voor u hebben bereid.

Afgestemd op uw wensen

We kunnen de invulling van uw walking dinner in samenwerking met u helemaal laten aansluiten op uw wensen! Moet het bijvoorbeeld informatief of zelfs interactief zijn? Of wilt u dat de Italiaanse keuken centraal staat? Geen probleem! Alles is mogelijk. Samen met u stemmen we het gehele walking dinner af op uw wensen. Een selectie van de juiste wijnen mag hierbij zeker niet ontbreken.

Een walking dinner is een ideale manier om uw gasten kennis met elkaar te laten maken in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op met Kookers.nl om de mogelijkheden voor een walking dinner door te nemen.

Om een nog beter idee te krijgen, bekijkt u hier onder de deze video's:

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  
BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten

 

 

[/lazy_load_box]