Lente

Privé Diner Lente

21 maart tot 21 juni

Onze chef komt graag bij u thuis of op de zaak langs om een heerlijk diner voor u en uw gasten te bereiden. Geniet van de volgende verse seizoeningrediënten in lichte en levendige combinaties. Wij koken in de lente veel met avocado, kwartel, vissoorten als mul en meerval met coquilles en verse spinazie.

Probeer eens verse jonge groenten, de smaak van lamsvlees en de frisse smaak van een klassieke citroentaart. Natuurlijk komen ook de Hollandse asperges en verse Zeeuwse kreeften er weer aan.

Samen met u stellen wij het menu van uw privé diner samen. Neem contact op met Kookers.nl en laat u verassen door ons zintuig prikkelende menu!

 

 

Direct aanvragen

Diner "Zomer"

Warme dagen, zwoele avonden en lekker eten. De zomer staat bol van de gelegenheden om lekker te eten. Nodig ons uit om een privé diner te organiseren zodat u nog meer van de zomer kunt genieten.

Diner "Herfst"

De ingrediënten van het seizoen smaken in de herfst het beste. Paddenstoelen, peren, pompoenen en wild zwijn zijn volop verkrijgbaar. Noten, truffel, lamsvlees en mosselen staan onder andere op het menu.

Diner "Winter"

Winter is het seizoen voor gezelligheid. De gerechten die daarbij horen zijn aards en stevig. Denk hierbij aan wild en gevogelte, vergeten groente zoals pastinaak en schorseneren begeleid door stevige wijnen.

Diner "Lente"

Lente, het seizoen van lichte en levendige smaken. Geniet van heerlijke seizoeningrediënten. Wij koken in de lente veel met avocado, kwartel, vissoorten als mul en meerval met coquilles en verse spinazie.

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier boven de Kookers video

Boek nu uw privé diner

Hebben we u overtuigd van onze kwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Homecooking: Kijk lekker mee, uw wens staat voorop

Privé diner of homecooking is een concept waarbij een chef een professionele maaltijd bij u thuis komt bereiden en op authentieke wijze uit serveert.

Wij geven een toelichting op de ingrediënten tijdens het serveren. Uw gasten zijn altijd méér dan welkom mee te koken of te kijken in de keuken. Aan tafel proeven u en uw gasten letterlijk en figuurlijk de sfeer van de keuken. Dit creëert een persoonlijke en informele sfeer die uw avond een extra tintje geeft.

Het privé diner lente speelt in op de frisse ingrediënten die op dat moment in het seizoen zijn. Zelf krijgen we een heerlijk Lente gevoel van avocado's, kwartel, vis en coquilles. Liever een menu met asperges, bavette en zalm ook geen probleem. Vooraf bespreekt u met de kok het menu, hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Aanpassingen of uitzonderingen zijn geen probleem. Alles kan en alles mag.

U hoeft nergens naar om te kijken. Naast uw eigen privé kok leveren wij ook borden, bestek, servetten en glaswerk. Natuurlijk gaat het vuile servies met ons mee terug of wordt ter plaatse door onze kookassistenten afgewassen. We werken in vrijwel elke keuken. Indien nodig nemen we zelf onze mobiele keukenmaterialen mee.

De privé diner specialist

Als u kiest voor een privé diner van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:
  • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering en thuis diners
  • Ruim meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Privé koks en chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!
logo

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Ik wil graag een offerte aanvragen voor catering door Kookers.nl

 

 







 

 

Thema's


Tapas&PaellaPizza en pastaSeizoen Herfst/WinterSeizoen Lente/ZomerNederlandsBBQ&Smokers

 

 

 

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: