Winter

Winter: 21 december tot 21 maart

Kou en sneeuw, wat een heerlijk weerbericht! Tijd om winterse gezelligheid aan tafel te creëren en aards en stevig te koken. En, dat betekend méér dan een gezellige complete kaasfondue met bijzondere kazen en charcuterie (wat overigens wél tot de mogelijkheden behoord).

Bij winters koken hoort speciale aandacht voor wild en gevogelte, vergeten groente zoals pastinaak en schorseneren en bijzondere soorten aardappelen begeleid door stevige wijnen.

Samen met u stellen wij het menu samen. Neem contact op met Kookers.nl en laat u verassen door ons zinderende en zintuig prikkelende menu!

Bekijk hoe gezellig een winters menu kan zijn op een van onze locaties.
Of gewoon bij u thuis!

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

 







 



BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten