Voeding en zwangerschap

Welke voeding tijdens zwangerschap?

Voeding en zwangerschap, de twee zijn praktisch onlosmakelijk met elkaar verbonden.Tijdens de zwangerschap zijn voeding en eten erg belangrijk, veel ingrediënten dienen vermeden te worden. Zo mag er geen rauw vlees, vacuüm verpakte producten (listeria) en rauwmelkse zuivel.

Met hun eindeloze creativiteit laten de koks van Kookers.nl zien dat tijdens een privé diner of kookworkshop het maken van een lekker menu geen enkel probleem is. Bijvoorbeeld met heerlijke sucade, aan het stuk gebraden, verse vis, bovendien mogen zwangere vrouwen wél chocolade en daar weten de koks wel raad mee.

Leer gezond koken tijdens uw zwangerschap

Tijdens onze kookworkshop voeding en zwangerschap leert u welke dingen u wel en vooral niet moet eten tijdens uw zwangerschap. Onze ervaren koks leren u heerlijke gerechten te koken met de ingrediënten die goed voor u zijn tijdens de zwangerschap. Vantevoren kan het menu reeds worden doorgenomen en waar mogelijk kunnen altijd aanpassingen worden gedaan. Het leukste is om natuurlijk met een aantal zwangere vriendinnen of bekenden de kookworkshop te volgen. Denkt u eens aan al de voorpret die u op deze manier heeft! Nadien krijgt u van ons een boekwerk met alle behandelde items en heerlijke recepten.

Wij koken bij u thuis of op locatie, kortom we komen gewoon naar u toe!

 
 
WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL
 • Groot team van food specialisten
 • landelijke dekking
 • jarenlang ervaring in de Food marketing

  Elke aanvraag is uniek!

  Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

  Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

   

      
  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten