Workshop Taarten Maken

Workshop Taarten Maken

De workshop taarten maken verzorgt Kookers voor iedereen, grote of kleine groepen, in heel Nederland en op iedere gewenste locatie. Samen met u gaan we heerlijke taarten maken, bijvoorbeeld een heerlijke verjaardagstaart of een heerlijke caramelslof. u kunt zelf ook een met bepaalde ideeën komen daar werken we dan aan mee  om een zo goed mogelijke taart te maken.

Gedurende de workshop is er voor de deelnemers alle tijd om dingen te vragen en u leert uiteindelijk een hoop bij. Bent u gek op taarten? Heeft u nieuwe inspiratie nodig? Of wilt u gewoon eens wat nieuws bijleren dan is deze workshop een absolute aanrader! We richten de workshop volledig naar uw smaak en wensen in.

Workshop taarten maken voor groepen

Een workshop taarten maken is het leukst wanneer u met vrienden of collega's bent, in een groep dus. De grote van een groep is geen probleem, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is. Een workshop taarten maken is een bijzonder leuk om cadeau te geven of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest. U en uw gasten nemen de recepten van de gemaakte taarten uiteraard lekker mee naar huis!

Workshop taarten maken kan overal

Voor uw workshop taarten maken hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locaties af te reizen. Uw workshop taarten maken verzorgen wij ook volledig op locatie. U kunt uiteraard uw eigen keuken beschikbaar stellen, maar met onze makkelijke op te bouwen mobiele keukens kunnen we bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht of op uw bedrijf de workshop verzorgen. Bij Kookers is alles mogelijk!

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten