Kinderkookworkshop

Kinderkookworkshop

Doe eens iets totaal anders tijdens een kinderfeestje! Geef een originele kinderkookworkshop! Voor een kinderkookworkshop komen onze koks graag op locatie, maar u kunt gebruik maken van één van onze vele locaties. Een kinderkookworkshop van Kookers is leuke speelse manier leren koken met kinderen. Er kan gekozen worden uit 5 verschillende thema’s. De kok zou in de thema aangekleed zijn. De kinderen mogen uiteraard verkleed komen in het uitgekozen thema.

Wij zorgen voor kookmutsen, en schorten. Zo kunnen ze als echte koks aan de slag!  Onze kinderkookworkshop laat de kinderen op een informatieve wijze kennis maken met koken en de keuken en leren gezond en veilig te koken.

Kinderkookworkshop, leuk en tafelmanieren leren...

Een kinderkookworkshop is niet alleen heel erg leuk en origineel, het is ook nog eens erg leerzaam. De kinderen krijgen tijdens de kinderkookworkshop een echte rondleiding door de keuken. De kinderen maken voorzichtig kennis (uiteraard afhankelijk van de leeftijd) met de keukeninstrumenten. De kinderen steken er veel van op. Bovendien brengen we de kinderen tafelmanieren bij, dus eten en koken zoals het hoort! Daarnaast genieten de kinderen ook enorm van de kinderkookworkshop. Wat is er als kind mooier om met lekkere dingen bezig te zijn, tussendoor lekker te snoepen en als ultiem feest alles op te smikkelen?

Alles is mogelijk

Onze kinderkookworkshop kan op elke gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. Of het nu in de buitenlucht is, in uw eigen keuken of op één van onze locaties in het land, overal verzorgen wij uw workshop. U hoeft werkelijks niks voor te bereiden of te regelen. U wilt graag een kinderkookworkshop, de zorgen zijn voor onze rekening.

Voor kinderschorten en echte koksmutsen wordt natuurlijk gezorgd!

  • Mag het zijn dat je iets niet mag of wilt toevoegen aan de gekozen thema. Kan dat uiteraard in overleg.
  • Minimaal 12 kinderen, een kinderkookworkshop duurt 2.5 tot 3 uur
  • Kosten per deelname vindt u hieronder(Excl. 6% BTW). Reiskosten bedragen 35 cent per km vanaf Utrecht.
  • Een kinderkookworkshop kan verzorgd worden op Woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag. Overige dagen in overleg.

Thema’s van onze kinderkookworkshops

“Italië”

Pizza, Tomatensaus, Gehaktballetjes, Kliederpasta, IJsdwergen
€ 24,89

“High Tea”

Sandwiches, Wraphapjes, Cakejes versieren, Worstenbroodjes, Pizza, IJsdwergen, Suikerspin
€ 24,89

“Snackbar”

Schatkisten maken van friet, Mayonaise, Drakenburgers, Fruitspies, Brownie, Appelmoes
€ 24,89

“Aziatisch”

Loempiaatjes maken, Kipsaté, Nasi,Wokken Goreng, Gebakken banaan, Kroepoek maken, Sorbet
€ 22.96

“Spaanse tappas”

Gehaktballetjes in tomatensaus, Spiesjes met mozarella en cherrytomaatjes, Koude pastasalade, Wraphapjes, Bananengrondel
€ 24,89

Wil je bijvoorbeeld op je kinderfeestje bonbons maken of bv pannenkoeken kan allemaal. Of wil je misschien 5 gerechtjes kiezen uit de 5 verschillende menuutjes is dat ook mogelijk. Bijvoorbeeld: Pizza, Loempiaatjes, worstenbroodjes, koude pastasalade en brownie.

Het is tenslotte jouw feestje!

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten