Kookworkshop op locatie

Kookworkshop op locatie -
samen koken en dineren

Met een Kookworkshop op locatie bereik je meer. Onze ervaring is dat een Kookworkshop op locatie zorgt voor verbinding tussen relaties, klanten en familieleden. In een informele sfeer leer je samen -nog beter- koken.
En daarna: aan tafel!

Bekijk hoe dat eruit kan zien:

Kookers.nl is hét organisatiebureau voor Live cooking, actie in de keuken!

Dé specialist op het gebied van live cooking, voor elk evenement of gelegenheid! Van kookworkshops tot kookdemonstraties, van een ongedwongen feest tot een privé diner. Alles is mogelijk, op grote of kleine schaal. Alles wordt "live" voor u of met u bereid!

Kookworkshop op elke locatie

Een Kookworkshop kan plaatsvinden op elke locatie: bij u thuis, in de buitenlucht én in uw bedrijf. Denk aan een bedrijfstraining of een kookworkshop als teambuilding. Alles is mogelijk. Ons team kan elke locatie omtoveren tot de perfecte plek voor uw Kookworkshop op locatie. U kunt uiteraard ook gebruik maken van onze eigen kookworkshop locaties 

Werkwijze Kookworkshop op locatie

Een Kookworkshop op locatie staat voor koken en dineren met verse en regionale ingrediënten, in een informele sfeer. U komt binnen en ontvangt een welkomstdrankje met een amuse. Vervolgens gaan jullie samen met een of meerdere Chefs aan de slag. Tijdens de Kookworkshop op locatie leert u hoe u een exclusief diner bereidt. Niet door simpelweg receptuur te volgen, maar door écht gevoel te krijgen voor koken.
Nadat alle gerechten zijn bereid is het tijd om aan tafel te gaan. U kunt uiteraard helpen met het opmaken en serveren van de gerechten. Dit kunt u ook door ons laten doen, terwijl u geniet van een goed glas wijn.

Benieuwd naar al onze Kookworkshops op locatie en de prijzen? Speciaal daarvoor hebben we een online 'foodbook' gemaakt: Klik hier voor alle kookworkshops op Kookevenementen.nl

Nieuwsgierig naar een Kookworkshop op locatie aangepast aan uw wensen?
Neem dan direct contact op via onderstaande formulier.

Elke aanvraag is uniek!

Momenteel zijn we overspoeld door aanvragen van mensen die in het verleden een goede ervaring met ons hebben gehad.

We hebben redelijke, maar wel beperkte, capaciteit. We houden graag vast aan de hoge tevredenheid van onze gasten (zie gastenboek).

Daarom hanteren we tot het einde van 2021 op vrijdagen, zaterdagen en zondagen minimaal een besteding van € 979,30 per evenement exclusief btw of een minimum van 15 gasten per boeking.