Groepsdiner

Groepsdiner
Onbezorgd uit eten met een (grote) groep

Gezellig uit eten gaan met een groep is in de praktijk vaak lastiger dan het is. Horeca gelegenheden zijn beter ingericht op kleine groepen. De tafels zijn vaak te klein en de keuken heeft moeite met het tegelijk uitserveren. Daarnaast wil je graag ongestoord kunnen eten zonder dat je andere gasten tot last bent.

Bij Kookers.nl kan het wel. Kom heerlijk en ongestoord eten bij onze sfeervolle locatie in Nijmegen.

Direct aanvragen

Uit eten met een groep in nijmegen

Eigen kookstudio Nijmegen

Kookers.nl is specialist in het koken voor grote groepen. Door jarenlange ervaring op het gebied van kookworkshops en catering op locatie weten wij als geen ander hoe je het gezellig maakt met een grote groep.

In onze kookstudio in Nijmegen hebben we een ideale locatie met horeca keuken. Hier kunnen we groepen ontvangen voor een heerlijk diner met ieder gezelschap.

Bent u dus op zoek naar een locatie om uit eten te gaan met een grote groep na of tijdens een gezellig dagje. Dan staat bij ons de deur open.

Op onze sfeervolle eigen locatie in Nijmegen verwelkomen wij ieder gezelschap op gepaste wijze.  De deur staat voor u en uw gezelschap open.

Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles uitstekend is geregeld.

Lees meer over Kookers.nl als cateraar in dit artikel in Misset Catering

Kookers Nijmegen

Palm Kookers

Groepsdiner met een topkok

Kookers.nl werkt uitsluitend met koks die zich op meerdere facetten bewezen hebben. Iedere kok beschikt over een uitgebreid selectie aan favorieten en creatieve gerechten. Daar verrassen wij u graag mee.

Op deze manier wordt uw privé diner een culinair hoogtepunt! Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden bepalen we samen met u een bijpassend menu. Kookers.nl zorgt voor de juiste producten, kookt en vertelt wat u eet. Als u of een van uw gasten iets van de kook kunsten wilt leren is dat zeker geen probleem.

Alles is mogelijk bij Kookers.nl ! Binnenkort een gezellige barbecue organiseren? Laat ons je barbecue catering verzorgen. Kookers Kookevenementen beschikt over verschillende BBQs.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neemt u contact met ons op voor meer info over een groepsdiner, een menuvoorstel of laat u verrassen met onze carte blanche, een garantie voor culinair spektakel!

Kookworkshop Nijmegen

Boek nu bij de groepsdiner specialist

Hebben we u overtuigd van onze Kook kwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Catering dranken
Catering Live cooking

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden:

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!