Catering Zevenaar

Kookers Kookevenementen Catering Zevenaar

In Zevenaar staat Kookers Kookevenementen voor uw catering en bedrijfsfeest en teamuitje direct vanuit onze eigen vestiging nét over de Waalbrug.   

Tuinfeest catering collage

U kunt in Zevenaar terecht voor een besloten diner, receptie, verjaardagsfeest en zelfs een kookworkshop met uw team.
O.a. op een prachtige locatie bij de molen van Eetheid. Opdrachtgevers als Planon, Inktvismedia, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Dekra en COOP supermarkten geven ons het vertrouwen om evenementen te verzorgen.  

Ook uw eigen bedrijfslocatie bouwen we om tot live cooking catering locatie met divers rollende keukens
Kom alvast kijken naar een kookdemonstratie o.a. bij Brugman Keukens Arnhem waar onze chefs regelmatig laten zien hoe je prachtig kookt in een nieuwe keuken.

Direct aanvragen

Stijlvol diner

Kiest u voor een stijlvol diner zittend aan lange tafels of in walking dinner vorm voor dynamiek?

(prijsklasse 38-62 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Buffet met chef

Catering op locatie

Kiest u voor een een buffet in (prijsklasse 22-38 euro) met Chef?

(prijsklasse 22-38 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Rollende keukens

Kiest u voor een rollende keukens met diverse thema's? Denk aan foodtrucks, een frietwagen of een BBQ.

(prijsklasse 6 tot 32 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Catering in Zevenaar

Kookers Kookstudio in Weesp

Heeft u een diner of lunch nodig voor uw zakelijke bijeenkomst? Bestel uw catering dan bij Kookers in Zevenaar. Kookers heeft een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende gerechten, meerdere soorten diners en nog veel meer. Wij snappen dat u bij een diner of lunch voor een zakelijke bijeenkomst het goed voor elkaar wil hebben.

Kookers heeft al vele jaren ervaring in het geven van kookworkshops en het verzorgen van catering op allerlei verschillende evenementen en bijeenkomsten zoals bij: privediners, bedrijfsfeesten, zakendiners, walking dinners, recepties en natuurlijk BBQ catering.  

Wij verzorgen zowel kleine hapjes als zeer uitgebreide diners. Het mooiste is dat echt alles mogelijk is.
Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles uitstekend is geregeld.

Lees meer over Kookers.nl als cateraar in dit artikel in Misset Catering

Maak keuze uit tal van opties zoals een seizoensmenu, BBQ en Italiaanse gerechten. Ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten zoals brainstormsessies, vergaderingen, recepties, bedrijfsfeesten of vrijdagmiddag borrels. Maar ook perfect voor groepen tijdens vrijgezellenfeesten, tuinfeesten, familiedagen en verjaardagen.

 

Carlisle Bouwstand

Allerhande Kerstfestival

Kookers Catering

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp bij Amsterdam. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Catering BBQ
Catering Museum Titanic

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]

Catering Live cooking

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: