Bar

Bar en drankservice. Catering op locatie

Om uw live-cooking evenement compleet te maken kan Kookers Kookevenementen ook de drankservice verzorgen. Zoals frisdranken en vruchtensappen, bier van de tap, wijnen en frisdranken of een hele barrista bar met verschillende koffiebereidingen. Zo kleed je jouw feest aan op een unieke manier. Je bent namelijk voorzien van een volledige bar op elke locatie.

Met de dranken catering van Kookers Kookevenementen kunnen de gasten onbeperkt zonder zorgen genieten. Kookers Kookevenementen beschikt over diverse unieke mobiele barren of drankuitgiftebuffetten. Dan is alles geregeld zoals het benodigde glaswerk, een grote drankvoorraad, koeling en bovenal gezellig personeel voor het serveren van de dranken en het netjes houden van de statafels.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het inkopen van alle dranken en de benodigde materialen! U mag natuurlijk altijd de drankservice zelfs doen maar bedenk wel dat onze drankservice wordt verzorgd inclusief dienbladen, openers, glaswerk, ijsblokjes, presenteertafels of barren en zelfs statafels. Het is immer zonde om uw mooie diner- of BBQ gasten te voorzien van lauwe sinas uit plastic bekertjes

De dranken catering van uw evenement kan volledig aangepast worden! Vertel ons wat favoriete merken zijn en we zorgen ervoor. Uiteraard kunt u kiezen voor nacalculatie indien gewenst maar in het verleden is gebleken dat een drankrekening altijd tegenvalt. Wij kiezen voor een laag geprijsde all-in formule zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Catering dranken
Catering Live cooking

Boek nu bij de borrel cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Fris en Fruit

Je gasten een lekker, fris drankje aanbieden tijdens het evenement. Kies dan voor onze drankcatering! Kies voor een bediende bar of self service glas cola of jus d'orange, als drankencateraar hebben wij alles in huis om je gasten te voorzien van lekkere drankjes. Je hoeft nergens naar om te kijken! Zonde om immers zelf te gaan slepen met lauwe sinas in plastic bekertjes bij de mooiste gerechten bij Catering op locatitieLINK door Kookers Kookevenementen.
Als drankcateraar schenken wij vanachter de bar de dranken uit maar selfservice is ook mogelijk. Bij onze drank catering zijn alle materialen inbegrepen, denk aan de bar, de tapinstallatie, de glazen en de schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat alles ruim op tijd wordt opgesteld en dat alles na afloop weer keurig is opgeruimd.

Voor onze drankarrangementen rekenen wij een vast bedrag per persoon. Voor deze prijs kunt u gedurende het evenement gebruik maken van het arrangement. Per uur € 6.30 en afgekocht € 25.90!

 

Bieren & tap

Er gaat niets boven een versgetapt biertje. Kookers Kookevenementen beschikt over verschillende taps om de bier catering mee te verzorgen. 

Ook kunnen vele bieren geleverd worden, van uw favoriete Merk zoals Grolsch of Heineken maar ook divers kleine ambachtelijke brouwerijen zijn momenteel actief met bijzonder goed IPA's, Tripel of bockbier.  

Wilt u grote bierpullen om te proosten met uw monteursteam, wilt u extra radler of alcoholvrij bier, laat gerust uw wensen weten.  

Wij leveren het bier gekoeld aan en zorgen voor grote koelers met ijsblokjes. Uiteraard leveren wij glaswerk en wij nemen de vuile glazen weer mee en wij wassen deze af.  

Wijnen

Openen met een goed glas bubbels, rosé, rode wijn, witte wijn, een wijnbar, laat gerust de wensen horen om uw evenement of catering goed in te richten. Wijnen, daar kunnen we pagina's vol over schrijven en ijsvaten vol mee vullen zodat uw gasten zelf kunnen pakken.  

Toch is onze formule van toegankelijke wijnen in combinatie met een alternatief achteruit de wijnkelder vaak de beste oplossing voor uw evenement.

Eventueel kiezen wij, samen met u, heerlijke wijnen uit die passen bij de gelegenheid. Dit kan variëren van een toegankelijke tot exclusieve wijnen, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft.

De wijnen worden op stijlvolle wijze aangeboden aan uw gasten, voorzien van een passend wijnadvies waar nodig.

Smoothies

 Met een groot aantal Kenwood Smoothie-makers en veel vers fruit gaan we aan de slag. Een uitgebreid assortiment met frisdranken en vruchtensappen is ideaal aan te vullen met smoothies.

Wij serveren de lekkerste combinaties met vers fruit en groente gezond en rijk aan vitaminen. We maken klassiekers soms met een kleine twist van dragon, roze peper of munt. 

Met de Smoothie Catering van Kookers Kookevenementen kun je altijd uitbreiden naar Daquiries en Cocktails met of zonder alcohol geserveerd met een glimlach! 

 

Barrista & koffiebar

Wij verzorgen graag een koffiestation of koffiebar met barista die de heerlijkste koffie maakt op uw feest of het evenement dat u aan het organiseren bent.

Eventueel geflankeerd door presentatie van verschillende soorten verse thee. Het inzetten van een koffiebar met barista zorgen voor extra touch aan uw drankservice en drankarrangement.

Tot 5 jaar geleden was koffie in Nederland gewoon koffie met melk en suiker. Inmiddels is de keuze Italiaanser en leuker. Espresso-gebaseerde koffiespecialiteiten met vers gemalen bonen uit grote bonenmalers kennen geen geheimen voor de barmedewerkers van Kookers Kookevenementen. Denk aan ristretto, americano, machiato, cortado, cappucino of latte machiato en indien gewenst Irish of French Coffee. 

Sterke dranken

Het wordt feest als de sterke-dranken-bar mee mag naar uw catering. Waar mogelijk kiezen wij voor grote flessen van 5 liter, zo vaak bent u immers niet in de gelegenheid die aan te vliegen met uw vrienden of collega's.  

Zo kunt u bij bij Kookers Kookevenementen bijvoorbeeld kiezen voor een catering gericht op de diverse buitenlands gedestilleerde dranken. Kies er voor om uw gasten kennis te laten maken met de diversiteit van Tequila Reposado, variaties van Gin, Whiskey Jenever of de vele soorten donkere Rum.  

De heerlijkste sterke dranken en buitenlands gedestilleerde dranken live voor u en uw gasten gemixt en geserveerd. Zorg voor een echt cadeautje voor uw gasten door extra sterke dranken catering te vragen. Dat vergeten ze niet snel! .  

Cocktails

Een cocktail catering maakt uw feest helemaal af. Cocktail catering met eigen shaker & blender huren kan voor vele doeleinden geschikt zijn.

Denk bijvoorbeeld aan mobiele cocktailbar op uw receptie of om de aandacht te trekken op uw beursstand of op het vrijgezellenfeest door feesten tot de late uurtjes.

Cocktail catering voor een leuk feestelijk of tropisch tintje. Bij Kookers Kookevenementen houden we van cocktails die net even anders zijn, we beheersen natuurlijk de klassiekers zoals frisse margarita, gezellige mojito of uw eigen favoriete cocktails. Maar wij zorgen graag voor verschillende daquiries en variaties van klassiekers met een twist, door toevoeging als roze peper, dragon of citroenmelisse ontdekken we nieuwe hits.

Zorg voor een echt cadeautje voor uw gasten door extra cocktails aan te vragen. Dat vergeten ze niet snel!
  

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden:

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!