BBQ aan huis

BBQ aan huis of op locatie

Een luxe (bruiloft) BBQ? Een complete BBQ met Chefs?

Of een BBQ Traiteurservice aan huis?
Wat u ook kiest.

Bij Kookers Kookevenementen kiest u voor een uniek BBQ feest!

Direct aanvragen

Offset locomotief smoker

SMOKER collage - Kookers
Laat bijvoorbeeld uw pulled pork (en vegetarische variant!) langzaam garen met een BBQ offset locomotiefsmoker.

Deze smoker heeft de vorm van een stoomlocomotief. De locomotief smoker komt wat langzaam op gang. Maar de langzame garing maakt uw gerecht nóg lekkerder!

Braaiweer antieke brandweertruck

Braaiweer Brandweer Foodtruck

Heeft u een gezelschap met grote eters? Of wilt u flink uitpakken voor bijvoorbeeld uw bruiloft of zomerdiner? Dan raden we de Zuid Afrikaanse Braai aan.

De Braai staat op de schuif van de ladder van onze antieke brandweerwagen. We schuiven deze zó uw locatie in om stevige trek te blussen. We laten slagers en visspecialisten uitrukken om u te laten zien hoe uw gerecht door hen professioneel ontleed, gegaard en opgediend wordt.

Green egg en OFYR

collage OFYR BBQ - Kooekrs

BBQ kan op gas. Maar we zijn eerlijk: wij houden meer van de echte kolen en koken op hout (mét keurmerk!).

Dat kan met onze verschillende formaten Green Eggs of onze OFYR vuurschaal. Naast de populaire green eggs, is de minder bekende OFYR veelgevraagd. Niet alleen is het geleidende bakproces op de rand van deze vuurplaat heel uniek.

De OFYR geeft ook garantie om tot laat om de vuurplaat te blijven staan. En dat zijn vaak de leukste avonden!

Boek nu bij uw Babecue cateraar

Hebben we u overtuigd van onze Barbecue cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Extra bij uw BBQ feest

Heeft u naast de BBQ, ook evenement materiaal nodig? We regelen alles! (Alles? Ja echt alles, klik hier maar eens!) Naast de BBQ met Chefs en ingrediënten, nemen we ook ál het meubilair mee. En kies voor onze slecht weer garantie: iedereen zit dan gegarandeerd droog en niemand heeft het koud.
Na afloop laten we uw locatie schoner achter dan het was. En zelfs de afwas nemen we mee.

Als u contact opneemt met Kookers, hoe gaat het dan in zijn werk?

U laat ons uw ideeën en wensen horen en samen gaan we er iets moois van maken. Heeft u een grote groep met gasten of juist een kleiner gezelschap? Wij kunnen vanaf 8 personen al een BBQ verzorgen, tot maar liefst 800 personen. We zetten dan gewoonweg extra Chefs en materialen in.

Na ons contact stellen we een op maat gemaakt advies met een offerte op. U past gemakkelijk uw aanvraag aan in ons speciale portaal dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze medewerkers staan klaar om zo snel mogelijk uw ideeën te bespreken en uw evenement informatie aan te passen. Denk aan: dieetwensen, het aantal personen, begintijden, plattegronden, foto's van de locatie. Of misschien wilt u iemand in het zonnetje zetten?

Neem gerust contact op en Kookers Kookevenementen regelt graag uw BBQ Feest en alle bijbehorende benodigdheden!
U heeft alleen nog maar omkijken naar uw gasten. En de BBQ's...want het is gewoon leuk om naar onze BBQs en Chefs te kijken, al zeggen we het zelf...

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

De Barbecue cateraar met ervaring

Als u kiest voor de Barbecue catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Barbecue Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!
  • Ook winterBBQ mogelijk

logo

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Boek nu bij uw Babecue cateraar

Hebben we u overtuigd van onze Barbecue cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.