Kookstudio Amsterdam

Kookworkshops Amsterdam, bezoek onze kookstudio voor Amsterdam en omgeving.

Speciaal voor de mensen uit onze hoofdstad en omgeving hebben wij een bijzondere bestemming waar wij u kookworkshops kunnen aanbieden. Onze kookstudio in Weesp ligt namelijk op een steenworp afstand vanaf het station. U stapt in bij Amsterdam centraal en een kwartier later kunt u beginnen aan uw workshop.

In onze kookstudio in Weesp kunnen wij uw bedrijf, vrienden, familie of buren diverse culinaire activiteiten aanbieden zoals:

Bekijk in deze video wat u kunt verwachten in deze kooklocatie:

Meer over Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van ons mooie landje en één van de grootste toeristentrekpleisters. Dat laatste is mede te danken aan de indrukwekkendheid en de grote activiteiten diversiteit dat Amsterdam met zich mee brengt. Zo is bijvoorbeeld de 165 grachten tellende grachtengordel vanaf 2010 toegevoegd aan de Unesco-Werelderfgoedlijst en geniet Amsterdam van de meeste museums per vierkante meter van alle steden op deze wereldbol. De musea die zowel nationaal als internationaal van de meeste roem genieten zijn toch wel het rijksmuseum, stedelijk museum, van Gogh museum en het Anne Frankhuis. Naast de bekende musea zijn er ook tal van kleine musea die zorgen dat het culture aanbod divers en vernieuwend blijft.

Amsterdam dankt zijn naam aan de dam gelegen aan de Amstel en kent een rijk en roemruchtig verleden, zo was het tijdens de gouden eeuw in Nederland een van de belangrijkste handelssteden ter wereld. De hoofdstad staat mede bekend om de diversiteit die er gevonden kan worden, dit uit zich niet alleen in de architectuur maar ook onder de inwoners. Amsterdam is namelijk de stad met de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld, dit zorgt er mede voor dat er ook op culinair gebied veel diversiteit is gekomen.

Dus of u er nou voor de architectuur, musea, attracties of natuur komt, in Amsterdam is de kans dat u zich gaat vervelen niet groot. De culinaire diversiteit kunt u proberen in één van de vele restaurant maar u kunt het natuurlijk ook zelf ervaren tijdens een heuse kookworkshop met uw vrienden, collega’s of familie.

 

Wat u kunt verwachten tijdens een Kookworkshop

Onze chefs zijn mensen met een passie voor eten en alles wat er te maken mee heeft. Ze vertellen u graag van alles over de bereiding en oorsprong van diverse gerechten en producten. Binnen onze keuken maken wij gebruik van moderne kookapparatuur waarmee wij u graag onze kookkunsten laten zien en hopelijk overbrengen.

Wij staan voor u klaar om u een onvergetelijke dag te geven. Wilt u bijvoorbeeld samen nieuwe dingen leren koken onder het genot van een drankje of eens kijken hoe onze chefs bepaalde diners klaarmaken? Met onze kookworkshops kunt u zelf direct aan de slag gaan met de nieuwste apparatuur. Van Spaanse tapa's tot chocolade bonbons en van seizoensgerechten tot spectaculaire BBQ's, niks is te gek in onze keukens!

De klant is bij ons nog echt koning, we passen de opzet van onze kooksessie graag aan op de inhoud van uw speech, training of spreker. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of mogen wij u helpen met brainstormen, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met de Chef.

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team