Kookworkshop

Kookworkshop

Een kookworkshop geeft Kookers.nl op diverse locaties: bij u thuis met een zogenaamde thuiskok, op uw bedrijf, ter aanvulling van een bedrijfstraining of als een gezellige activiteit om met je nieuwe collega’s te teambuilden. Alles is mogelijk. Kookers.nl kan elke locatie omtoveren tot de perfecte plek voor een kookworkshop. U kunt uiteraard ook terecht in onze kookstudio's in Nijmegen voor een kookworkshop.

bbq workshop aan huis

Een ongedwongen kookworkshop

Een kookworkshop van Kookers.nl staat voor koken en dineren in een informele sfeer, koken met verse seizoensingrediënten, passie en uw eigen creativiteit. Kookers.nl leert u graag hoe u zelf voor een aantal gasten een exclusief diner bereidt, niet door simpelweg receptuur te volgen maar door echt gevoel te krijgen voor koken.
Na onze kookworkshop hoef je niet meer elke week dezelfde recepten te koken, maar kun je je familie zich s’avonds laten verbazen over je nieuwe kookkunsten. Wanneer je het deksel van de pan haalt, kijken ze hun ogen uit.

Onder begeleiding van een kookinstructeur gaat u zelf aan de slag. Nadat alle gerechten zijn bereid is het tijd om aan tafel te gaan. U kunt uiteraard helpen met het opmaken en serveren van de gerechten.Wanneer de kookworkshop erop zit hoeft u zich als zojuist bekroond chef-kok ook geen zorgen meer te maken over de afwas. Het schoonmaken, opruimen en inpakken nemen wij uiteraard op ons bordje. U kunt dan ondertussen genieten van een goed glas wijn.

Kookworkshop thema

Voor uw kookworkshop kunt u eveneens een thema kiezen: Seizoenskoken, op locatie koken, Mediterraans, Spaans, Zuid-Afrikaans, Italiaans,Vegetarisch...of wat dacht u van een kinderkookworkshop. Of laat u verassen met onze carte blanche!
Kijk hier voor nog meer kookworkshops!

Elk thema heeft iets speciaals. Maak bijvoorbeeld een hele grote pan Paella tijdens onze Spaanse kookworkshop. Verras je vrienden bij de volgende tapas avond met kleine hapjes die je hebt leren bereiden, tijdens de tapas workshop. Na onze Italiaanse kookworkshop denk je er niet meer aan om de kant en klare pasta uit de supermarkt vakken te halen. Het pastadeeg maak je nu natuurlijk zelf!

Laten we vooral onze barbecue workshop niet vergeten. Er is natuurlijk niks mooier dan in de zomer, tijdens de buurt barbecue iedereen te laten denken dat je tegenwoordig professioneel kok bent. De buurman kan het op de barbecue gegrilde vlees niet onderscheiden van de lokale bistro.

We werken tijdens een kookworkshop uitsluitend met dagverse ingrediënten. Nagenoeg al onze recepten zijn achteraf beschikbaar in PDF per mail. Zo kunt u ze thuis nog vele malen opnieuw bereiden. Vul hieronder ons contact formulier in en boek één van onze geweldige kookworkshops!

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!