Concepten

Catering Concepten, als uw groep groot is!

Voor groepen van 60-600 personen heeft Kookers.nl ideale oplossingen om in korte tijd veel gasten te bedienen. Er wordt gezorgd voor enorme pannen van wel 1 meter doorsnede. Daarmee gaan de koks aan de slag en worden gerechten onder het oog van de gast bereid.  Kookers.nl is ijzersterk in het koken voor groepen, naast een heerlijke maaltijd zorgen we ook voor sfeer en interactiviteit.

Carte blanche
Chefs aan de slag met dagverse producten, een garantie voor culinair spektakel! 

Lekker Nederland
Seizoensgebonden producten maken de dienst uit. We beginnen met een proeverij van gerechten uit de mooiste regio’s van Nederland. Waarna de koks aan de gang gaan met de mooiste gerechten uit de Nederlandse keuken, wat te denken van echte kalfssucade of lamsnek met lamsworstjes en vergeet de vergeten groenten niet? Er wordt natuurlijk afgesloten met hangop.   

Noche Maffioso
Heerlijke smaken van verse producten, de koks gaan aan de slag met grote kisten verse tomaten, aromatische kruiden als salie en rozemarijn.
Grote hammen, verse kazen en meters verse pasta.  


Viva Espana
Wat denkt u van een aantal heerlijke tapas bij de borrel, terwijl de koks bezig gaan met enorme Paella’s, alsof u op een Spaans dorpsplein rondloopt.  


Zuid Afrikaans
Een grote braai met geflambeerde gamba’s, zebra, krokodil, springbok, grote salades, hele vissen, taarten en meer… 


Savoie
Soupe au pistou van parelhoen en jonge groenten, Savoiarde kaasfondue met charcuterie, cruditees, groene salade met boontjes en Tartiflette.

Koken voor groepen doe je met onze concepten.

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!