No waste & HACCP

Als enige live-cooking cateraar en organisatiebureau zijn wij HACCP gecertificeerd. HACCP certificering vormt een helder raamwerk voor de borging, beheersing en continue verbetering van voedselveiligheid. Het HACCP certificaat levert het bewijs dat een organisatie de risico’s op het gebied van voedselveiligheid kent en beheerst.

Love food hate waste!

Voedselverspilling is een groot probleem voor bedrijven die opereren in de horeca- en cateringbranche. Alle medewerkers van Kookevenementen.nl zijn getraind om ten aller tijde voedselverspilling tegen te gaan.

Wij hebben een zero-waste beleid en geven dit vorm door gedegen calculaties, no-show management en HACCP retourslag. Door het gebruik van dagverse ingrediënten kan het eens gebeuren dat een product niet voorradig is, of niet de juiste kwaliteit heeft. Uiteraard verzorgen wij dan een passend alternatief. Voor zover mogelijk kunnen wij de gerechten aanpassen aan uw dieet of overtuiging. Onze gerechten bevatten allergenen. Indien u bepaalde ingrediënten niet verdraagt, geef dit aan onze medewerkers aan. Wij verzorgen voor u passende gerechten.

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team