No waste & HACCP

Als enige live-cooking cateraar en organisatiebureau zijn wij HACCP gecertificeerd. HACCP certificering vormt een helder raamwerk voor de borging, beheersing en continue verbetering van voedselveiligheid. Het HACCP certificaat levert het bewijs dat een organisatie de risico’s op het gebied van voedselveiligheid kent en beheerst.

Love food hate waste!

Voedselverspilling is een groot probleem voor bedrijven die opereren in de horeca- en cateringbranche. Alle medewerkers van Kookevenementen.nl zijn getraind om ten aller tijde voedselverspilling tegen te gaan.

Wij hebben een zero-waste beleid en geven dit vorm door gedegen calculaties, no-show management en HACCP retourslag. Door het gebruik van dagverse ingrediënten kan het eens gebeuren dat een product niet voorradig is, of niet de juiste kwaliteit heeft. Uiteraard verzorgen wij dan een passend alternatief. Voor zover mogelijk kunnen wij de gerechten aanpassen aan uw dieet of overtuiging. Onze gerechten bevatten allergenen. Indien u bepaalde ingrediënten niet verdraagt, geef dit aan onze medewerkers aan. Wij verzorgen voor u passende gerechten.