Catering

Catering van Kookers Kookevenementen 

Catering is onze passie. Dus bent u op zoek naar een enthousiaste cateraar voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest, diner of maatwerk voor uw evenementenbureau? Wij verzorgen catering op iedere mogelijke locatie. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken. Zo vaak bent u immers niet met iedereen bij elkaar. Wij maken er voor u graag een zeer geslaagde dag van!

Elk evenement is uniek...

Voor iedere gelegenheid.

Maatwerk Catering aan huis

Een BBQ en diner van Kookers Kookevenementen staat voor uitgebreide verzorging en is maatwerk totdat het in jullie plaatje past! Catering waar en wanneer u maar wilt, bij Kookers bieden we het u graag aan. 

Heeft u een feestje of een bijeenkomst, dan wilt u voor uw gasten zorgen en daarbij komen hapjes en drankjes kijken. Hierbij is catering aan huis erg fijn en gemakkelijk geregeld. Bovendien kunt u helemaal zelf bepalen wat er voor catering komt. Bent u bijvoorbeeld een liefhebben van de Spaanse of Italiaanse keuken? Of misschien toch liever een barbecue catering? 

Bij Kookers kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onderstaande categorieën catering en dan komen we met maatwerk catering bij u aan huis! 

Italiaanse catering

Italiaanse catering
Kies voor Italie en haar prachtige en diverse keuken. WIj bieden onder anderee en Chef die u alles kan vertellen over de Italiaanse keuken, vers bereide Italiaanse ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten of kies voor een buffetmenu.

Meer over Italiaanse catering »

Barbecue catering

Barbecue Catering

Barbecue! Nederlands favoriete bezigheid in de zomer. Kies voor een barbecue catering met een BBQ buffetmenu begeleidt door een chef. Maak kennis met Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ. Pak uit met de omgebouwde brandweer met braai: De Braaiweer.

Meer over barbecue catering »

Spaanse
catering

Spaanse catering met Paella, Tapas en meer

Kies voor Spaanse gerechten met gerechten zoals paella en diverse tapas. Gemaakt met eerlijke ingrediënten zoals kreeftjes, ribbetjes en mosselen. Denk daarnaast ook aan Merques worstjes, Iberico ham en andere bekende smaakmakers uit de Spaanse keuken.

Meer over Spaanse catering »

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een geslaagde dag komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ons recept is: enthousiaste mensen, vele kookmaterialen en verse ingrediënten.
Een geslaagde catering kan niet zonder de glimlach van een Chef en/of enthousiaste medewerkers.

Samen met u verzorgen wij uw evenement volledig vanuit uw naam. Uw wensen staan voorop! We komen daarom graag van te voren uw locatie bekijken en nemen uiteraard al uw wensen met u door. Samen met u maken we de order online compleet.

Publiekscatering van Kookers Kookevenementen

Zoekt u een waardevolle toevoeging op een verkooplocatie? Of bent u op zoek naar een cateraar voor uw open dag?  Wij bereiden al jaren gerechten voor:

  • onderwijsinstellingen
  • sportverenigingen en zelfs in stadions!
  • beurzen
  • commerciële festivals
  • Grote en kleinere kledingwinkels

Publiekscatering is heel wat anders dan een kookworkshop. U hoeft niet zelf aan de slag.
Wij nemen de gerechten en materialen mee en bereiden de laatste zaken live op uw locatie. Elk gerecht wordt per stuk uitgeserveerd aan het publiek.

Zo doen we dat

Uw omzet omhoog met publiekscatering?

Waarom? Omdat waar eten is, mensen komen! Onze Chefs staan al jaren in grote supermarkten, op beurzen, commerciële festivals, in keukenfilialen en grotere en kleinere kledingwinkels.

Denk ook eens aan een promotieteam. Die een (bedrukt) zakje of bakje uitdelen en een praatje maken met uw potentiële klanten om eens een kijkje te nemen in uw winkel.

Vragen, verzoeken of wensen over de inzet van publiekscatering? Meld het gerust via het contactformulier.We nemen dan direct -en vrijblijvend- contact met u op om eens van gedachten te wisselen.

Kookers Catering

Kookers Kookstudio in WeespHet hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]

Stijlvol diner

Kiest u voor een stijlvol diner zittend aan lange tafels of in walking dinner vorm voor dynamiek?

(prijsklasse 38-62 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Buffet met chef

Catering op locatie

Kiest u voor een een buffet in (prijsklasse 22-38 euro) met Chef?

(prijsklasse 22-38 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Rollende keukens

Kiest u voor een rollende keukens met diverse thema's? Denk aan foodtrucks, een frietwagen of een BBQ.

(prijsklasse 6 tot 32 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Catering aan huis of op de zaak

Eigen kookstudio Nijmegen

Kookers Kookevenementen verzorgt catering op locatie. Variërend van een betaalbaar buffet tot spectaculaire live cooking catering. Wij verzorgen al lange tijd bedrijfsfeesten, walking dinners, privé diners en buffetten.

Maak keuze uit tal van opties zoals een seizoensmenu, BBQ, Spaanse en Italiaanse gerechten. Ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten zoals brainstormsessies, vergaderingen, recepties, bedrijfsfeesten of vrijdagmiddag borrels.
Maar ook perfect voor groepen tijdens vrijgezellenfeesten, tuinfeesten, familiedagen en verjaardagen.

Benieuwd wat Kookers als cateraar voor u kan betekenen?

Wilt u graag nog meer weten over de mogelijkheden en bent u benieuwd hoe Kookers uw catering event tot een groot succes gaat maken? Vul dan nu het contactformulier in of neem contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over onze fantastische en zeer uitgebreide mogelijkheden!

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: