Zaken diner of lunch

Bedrijfscatering: catering voor bedrijven

Zakendiner of Lunch

Heeft u binnenkort een belangrijke zakelijke bijeenkomst? Geef het extra sfeer met een diner of lunch. Wij van Kookers snappen dat het belangrijk is om goede resultaten te behalen. Een zakelijke bijeenkomst starten of eindigen met een lege maag is daarom niet verstandig. Kookers heeft een zeer uitgebreid assortiment aan lekkere verse maaltijden, gerechten en veel meer.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op en ontvang vrijblijvend een voorstel.

 

Direct aanvragen

Hoe verzorgt Kookers in heel Nederland, en daarbuiten, bedrijfs evenementen? 

Álle catering materialen en ingrediënten staan bij ons onder één dak in onze productieloods in Weesp bij Amsterdam en ook in onze grote kookstudio in centrum Nijmegen.

We hebben tientallen partnerlocaties in heel Nederland en meer dan 300 bij ons aangesloten Chefs. Of u dus op uw kantoor in Amersfoort zit. Juist diep in de Ardennen, of op de Wadden wat gaat vieren? Onze Kookers rollen alles zo uw bedrijfslocatie, of door u gekozen locatie, binnen! Bekijk hoe dat eruit ziet

 

Hoe werkt Kookers samen met zakelijke partners?

Zoekt u catering voor uw besloten diner, receptie, teambuilding en zelfs een complete kookworkshop? Of zoekt u een, of meerdere, Chef(s) voor uw productdemonstratie?
U bent niet de eerste! Maar voor ons wel uniek. Want: zo vaak komt u niet met uw team, afdeling of uw hele bedrijf bijeen. Dat vraagt om maatwerk en daar houden wij van. 

Een succesvol evenement komt niet uit de lucht vallen. Al vele jaren verzorgen we terugkerende evenementen. Van de bekende keukenfilialen, grote multinationals, tot kleine start-ups en alles wat daar tussenin zit. We worden doorgaans ingezet in een vroeg stadium, zodat we op bedrijfsniveau kunnen meedenken. Wij hebben de nodige ervaring en weten als geen ander dat een succesvol evenement niet uit de lucht komt vallen. Dat wil zeggen: wij zijn al in vele valkuilen gestapt, waar we u juist graag voor behoeden. 

Uw strategie en visie vertalen we graag samen met u, naar uw evenement, lunch, brunch of borrel. Met Kookers heeft u geen 'gewone' cateraar in de armen genomen, maar een organisatiebureau gespecialiseerd in bedrijfscatering en kookevenementen. Ons motto is niet voor niets: Succes maak je samen!

Live cooking catering op uw locatie

Ook op uw bedrijfslocatie, of zelf gekozen externe locatie, verzorgen we graag uw catering met live cooking. Heeft u wel eens gedacht aan een publiekstrekker op wielen? Bekijk dan onze rollende keukens online!

We hebben van alles: van een open bar, cocktails en barista tot diverse BBQ’s, frietkarren met snacks, maar ook kebab, een pizza oven of verse pasta. Meer zin in zoet? Boek dan een chocolade en/ of stroopwafelfeest, of warm voor uw neus bereide crêpes. Ook maken wij gewoon vers belegde boordjes, of warme croque monsieur tosti’s, soep…Of…heeft u zelf een idee? Kom maar op: we gaan het doen!

 

 

Kookworkhop: schort om en aan de slag!

Graag samen koken met uw medewerkers en collega's? Kies voor een kookworkshop! Een perfecte teambuildingsactiviteit. De kernwaarden of thema’s van uw organisatie worden naar wens doorgevoerd in het samen koken.

Een beamer of flip-over nodig voor een formeel gedeelte? Geen probleem!
Een kookworkshop is heel dynamisch en een verassende vervanging van het jaarlijkse etentje in het restaurant. 
Bekijk hier wat wij allemaal kunnen bieden: van amuses, paella, pasta tot koffie en chocolade.

 

 

 

Opzoek naar een geschikte locatie? Het kan wel met Kookers.nl

Bent u opzoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Wij hebben een groot netwerk in heel Nederland en kunnen met hen gemakkelijk voordelige afspraken maken.

Hoe zien de menu’s en prijzen van Kookers eruit?

Onze menu’s en prijzen bekijkt u via ons foodbook: www.kookevenementen.nl Deze website is speciaal ingericht om transparant de prijzen per persoon aan u te laten zien. En vooral alle menukeuzes aan u te laten zien. Neem een (gratis) voorproefje!

Benieuwd wie onze Chefs zijn en hoe we werken? 

Kom alvast kijken naar onze kookdemonstratie bij onder meer Tulp Keukens, KeukenKampioen en Brugman Keukens in Amsterdam.
Onze Chefs laten daar zien hoe je  kookt in een nieuwe keuken. Hoe werkt bijvoorbeeld een stoomoven, zoutsteen of inductieplaat?

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Boek nu bij de Bedrijfscatering specialist

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een vrijblijvend voorstel te ontvangen!

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!