Wijnproeverij op locatie

Voor een wijnproeverij hoeft u de deur niet uit

Plant u een gezellige avond met vrienden of collega's en kunt u nog wel een goede suggestie gebruiken? Wat dacht u van een heerlijke wijnproeverij bij u thuis of op de zaak? Kookers organiseert wijnproeverijen op locatie, waarbij we u thuis (of elders in het land), laten kennismaken met bijzondere wijnen in combinatie met een aantal lekkere gerechten. Zie het als een wijn en spijs avond. Nodigt u ons uit?

Direct aanvragen

Speciale wijnen met een goed verhaal

Tijdens onze wijnproeverij op locatie nemen we u graag mee op een reis langs wijnen uit verschillende landen. We zijn benieuwd wat uw persoonlijke favoriet is. Bij elke nieuwe wijn krijgt u uitleg van een sommelier. Altijd al willen weten waarom wijn liggend bewaard wordt? Onze sommelier beantwoordt met plezier al uw vragen. Bij een mooie wijn hoort ook lekker eten. U heeft daarom de keuze om bij de wijn te genieten van 6, 9 of 12 verschillende gerechten. Zo bezorgen we u een smaakvolle én leerzame avond vol wijn en spijs. Heeft u wel trek in onze wijnproeverij op locatie of wilt u graag wat meer informatie? Bel ons dan even via 088-566-5377 of mail ons via [email protected].

Een volledig verzorgde Kookers wijnproeverij thuis of op locatie

Onze wijnproeverij is geschikt voor iedereen. Van echte wijnliefhebbers, tot mensen die gewoon voor de gezelligheid van een glas wijn genieten, tot beginnende wijndrinkers. Wij zorgen ervoor dat u, uw vrienden, collega’s of gasten een gezellige avond beleven, bij u thuis of op locatie. Alles is tot in de puntjes voor u geregeld, zodat u zich volledig kunt richten op uw gezelschap en het proeven van onze heerlijke wijnen en gerechten. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een Kookers wijnproeverij! We komen graag met u proosten.

Een wijnproeverij bij Kookers: zo gaat dat in zijn werk

Samen met u verzorgen wij uw evenement volledig vanuit uw naam.

Uw wensen staan voorop! We komen daarom graag van tevoren uw locatie bekijken. We nemen uiteraard al uw wensen met u door en samen met u maken we de order online compleet. Daarvoor hebben we een speciaal online portaal.

Al uw ideeën of wijzigingen geeft u hierin aan. Zo kunt u 24 uur per dag notities invoeren die u te binnen schieten.

Het geslaagde recept van Kookers Kookevenementen:

Ons recept is: lekkere wijnen, enthousiaste mensen, goed kookmateriaal en verse ingrediënten.
En een geslaagde wijnproeverij kan niet zonder glimlach van een chef en enthousiaste medewerkers.

Wij blijven graag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Waarom?
Een geslaagde dag komt niet zomaar uit de lucht vallen! Onze ervaring is dat zonder personeel de wijnproeverij rommelig kan verlopen.

Bij Kookers blijft er altijd minstens één persoon aanwezig, zo heeft u echt alle tijd voor uw gasten. En kijken mensen na de hand met een tevreden gevoel terug op uw evenement.

De traiteur met ervaring

Als u kiest voor de wijnproeverij catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in catering en wijnproeverijen
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren chefs en wijnkenners
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

logo

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: