Workshop tapas maken

Workshop tapas maken

De workshop tapas maken van Kookers.nl, kan op iedere locatie, voor een kleine of grotere groep verzorgen wij uw de workshop. We laten u kennis maken met eenvoudige, nieuwe en heerlijke tapas. U leert de handige tips en tricks met als doel om alles zelfstandig te kunnen maken.

Onder het genot van heerlijke wijnen bereiden we samen met u overheerlijke tapas. Als u een liefhebber van tapas bent, inspiratie nodig heeft of wilt bijleren dan is deze workshop een absolute aanrader!

Wat zijn tapas eigenlijk?

Tapas, in enkelvoud ook wel tapa genoemd is de aanduiding voor een Spaans klein gerechtje dat traditioneel voor de eigenlijke maaltijd gegeten wordt. Dit is deels ontstaan uit het feit dat in Spanje de avondmaaltijd vaak gegeten wordt tussen 9 en 11, hierdoor ontstaat er een lang gat tussen het verlaten van werk en het avondeten. Dit gat wordt vaak opgevuld met ‘Ir de tapas’ waarbij er in de kroeg kleine verschillende aperitiefjes worden gegeten. Tapas zijn van oudsher uit een borrelhapje dat zowel koud als warm kan worden geserveerd en dat opgediend dient te worden met wijn, sherry of bier. Tegenwoordig worden verschillende tapas geconsumeerd als complete avondmaaltijd bij verschillende tapasbars en restaurants.

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team

Workshop tapas maken voor groepen

Een workshop tapas maken is het leukst wanneer u met een groep bent. De grote van een groep voor deze workshop maken is geen probleem, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is.

Een workshop tapas maken is een bijzonder leuk verjaardagscadeau of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest.

Populaire workshops

Een greep uit de verschillende tapas waar wij al jaren hele goede reacties op krijgen:

  • Tapas-bar  (Heerlijke Spaans georiënteerde tapas)
  • Menu Spaanse tapas kids (Koude en warme kinder-tapas)
  • Menu Madrid (Luxe Spaans georiënteerde tapas)
  • Menu Valencia (Basis Spaans georiënteerde tapas)

Tijdens de workshop bereiden we verschillende typische Spaanse tapas. Onze koks kunnen samen met u alle tapas maken die u maar in gedachten hebt. We laten u zelf uw dadelcups, pinchos en gamba tapas bereiden.

De workshop tapas maken op locatie

Voor uw workshop tapas maken hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locaties af te reizen. want deze workshop verzorgen wij ook op meerdere locaties. U kunt uiteraard uw eigen keuken beschikbaar stellen, maar met onze makkelijke op te bouwen mobiele keukens kunnen we bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht of op uw bedrijf de workshop tapas maken verzorgen. Bij Kookers kunnen wij aan uw wens voldoen!

Vraag direct meer informatie aan over een workshop tapas maken.

Om een nog beter idee te krijgen van onze Spaanse kookworkshops, bekijk dan onderstaande filmpjes:

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

 

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!