Workshop barbecue

Workshop barbecue met z'n allen

Heerlijk in de lente of zomer, de workshop barbecue is puur genieten van het weer en heerlijk eten. Uw workshop barbecue kunnen we voor iedere groep en op iedere locatie door heel Nederland voor u plaats laten vinden. Samen met u en uw vrienden of collega's bereiden we de meest uiteenlopende barbecue-gerechten. Tevens leert u tijdens de workshop barbecue een hoop bij over de technieken van het barbecueën. U geeft zelf aan of we op houtskool of gas barbecueën.

Bent u een fan van de barbecue? En wilt u eens wat meer kunnen dan het worstje of de speklap? Dan is onze workshop barbecue echt iets voor u!

Een workshop barbecue is vooral leuk wanneer u met vrienden of collega's bent, met z'n allen dus. De groep mag wat ons betreft zo groot mogelijk zijn, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is.

Een workshop barbecue is een bijzonder leuk om cadeau te geven of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest. U en uw gasten genieten van heerlijke gerechten en kunnen uiteraard de recepten mee naar huis nemen.

Workshop barbecue op locatie

Voor uw workshop barbecue hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locaties af te reizen. Uw workshop barbecue verzorgen wij ook volledig op locatie. U kunt uiteraard uw eigen keuken beschikbaar stellen, maar met onze makkelijke op te bouwen mobiele keukens kunnen we bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht of op uw bedrijf de workshop barbecue verzorgen. Bij Kookers is alles mogelijk!

Bbq workshop aan huis

Met onze flexibiliteit kunt u, samen met ons op elke denkbare locatie genieten van de bbq workshop . Het voordeel van een bbq workshop aan huis is dat alles bekend en vertrouwd is. U kunt dus meteen beginnen met het bereiden van heerlijke piri piri ribs, een hele gegaarde vis met bijvoorbeeld citroen en knoflook of een heerlijke kippendij met sate en uitjes. Hieronder ziet u een kleine impressie van onze bbq workshop aan huis.

Dit zijn slechts een klein aantal van de vele gerechten die wij samen met u, klaar kunnen maken. Het is ook mogelijk om zelf gerechten te kiezen die u graag samen met onze koks wilt bereiden. Vul hieronder het contact formulier in en boek nu uw bbq workshop op locatie. 

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team