van-gas-naar-inductie

Feestelijke overgang van gas naar inductie

 met Kookers - inductiekookworkshops

Nederland moet in 2050 volledig gasloos zijn. Veel consumenten zijn zich al aan het oriënteren om alvast over te stappen. Het uitfaseren van gas roept veel vragen op waar kookadvies per situatie, bewonerscommunicatie, apparatuurkennis en korte lijnen met fabrikanten voor nodig zijn.  

Kookers helpt u als transitiemananager of bouwmanager graag met het beantwoorden van al deze vragen en biedt een uitstekend alternatief voor gas waarmee u, zonder extra kosten te maken, over kunt stappen naar inductie. We helpen gemeentes, netbeheerders en woningbouwcorporaties door de overgang feestelijk te laten verlopen met goed advies en bijvoorbeeld kookworkshops op locatie in de initiatiefasse. Maar ook in de uitvoerende- en nazorg fase van een van-het-gas-af naar elektrisch koken traject bieden wij toegevoegde waarde. 

 

Direct aanvragen

Inductie Kookworkshops op elke locatie

Het koken op een inductie kookplaat is op vele manieren anders dan koken op een gasstel. Een inductiekookplaat warmt de pan op door de ijzerdeeltjes in de pan te laten bewegen met een magnetisch veld. De pan wordt hierdoor een stuk sneller warm en dit heeft invloed op de manier van koken.

10 kookstations voor groepen van 10 tot 100 personen op elke locatie

Kookers beschikt over een mobiele kookstudio met 10 kookstations met inductie. Daarmee kunt u 20 tot 100 mensen tegelijk een geslaagde kookworkshop aanbieden. Zo kunt u gezamenlijk een uitgebreide inductie kookworkshop laten verzorgen, waarbij u allerlei tips en trucs krijgt over koken met inductie. Erg handig voor wijken(particulieren), gemeenten, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars die van het gas af gaan. Wij zijn gespecialiseerd in koken op inductie. Door heel Nederland geven we dagelijks kookworkshops en we vertellen onze professionele Chefs over inductie. Inductie is niets meer dan koken via elektriciteit met gedoseerde warmte van uw pannen. Koken op inductie is makkelijk, leuk en duurzaam. Een overgang naar inductie in uw keuken thuis hoeft bovendien geen extra kosten met zich mee te dragen. Daar vertellen we u graag meer over tijdens de workshop. Vraag nu vrijblijvend uw workshop aan. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.