Kookworkshop Hilversum

Culinaire belevenissen in Hilversum

Kookers.nl geniet van diverse wisselende locaties waar wij regelmatig een kookworkshop organiseren. Ook in de regio Hilversum zijn onze chefs regelmatig aanwezig om mensen net zo enthousiast over koken te maken als zij zelf. Wij denken graag mee met uw wensen en ideeën mee om er geslaagde en leerzame avond van te maken.

Een kookworkshops is ideaal als (personeels)feest, evenement of om gewoon een lekker avondje met de vrienden te (leren) koken. Gezellig met zijn allen aan de slag en hierna met zijn allen lekker gaan dineren.

U bepaalt zelf wat u wilt leren.

Heeft u bijvoorbeeld altijd al alles willen weten over diverse BBQ technieken en recepten, wij helpen u graag hiermee en wellicht kunt u uzelf een heuse grillmaster noemen aan het einde van de avond. Onze medewerkers geven u graag uitgebreid uitleg over de bereiding, oorsprong en kooktechnieken van de verschillende producten. Ook voor de beginnende chefs staan wij graag klaar om ons culinair enthousiasme over te dragen.

Meer over Hilversum

Hilversum is een van de bekendste steden in Noord-Holland, dit is mede te danken aan het feit dat veel van de Nederlandse omroepen en radiozenders gevestigd zijn in Hilversum. Hilversum dankt aan dit feit ook zijn bijnaam, namelijk de mediastad van Nederland. In de grootste mediastad van Nederland is er altijd wel iets te beleven. Voor de mensen die alles van de Nederlandse TV en radio willen weten heeft Hilversum het Nederlands instituut voor beeld en geluid in het leven geroepen waarin de geschiedenis van de Nederlandse media centraal staat.

Natuurlijk is er in Hilversum nog veel meer te beleven dan het Media Park, bij veel mensen is namelijk de tweede bijnaam niet bekend, de tuinstad. De tuinstad is erg rijk aan verschillende tuintjes, bossen en parken en dankzij het heuvelachtige gebied rondom Hilversum zorgt dit voor een ideale setting bij een wandel of fietstocht. De stad staat ook bekend om de moderne architectuur die je veel kan vinden in de binnenstad met als één van de meest kenmerkende gebouwen, het Raadhuis.

Dus of u er nou voor de architectuur, musea, natuur of media komt in Hilversum kan u zich nooit vervelen. In combinatie met een hoog scala aan culinaire lekkernijen en restaurants is er in Hilversum voor elk wat wils.

Bent u benieuwd wat wij voor uw evenement in Hilversum kunnen betekenen, vul dan het onderstaande formulier in of bel met één van onze chefs via 088-566-5377.

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team