Tuinfeest

Catering Tuinfeest: Uw tuin als feestlocatie

Zelf lekker genieten en geen gedoe met catering, tafels en stoelen, tenten, verlichting en heaters?

Een tuinfeest is doorgaans heel erg gezellig. En elke tuin of dakterras, hoe groot of klein, leent zich voor een tuinfeest.

Maar… iedereen die wel eens een feestje in de tuin heeft gegeven kan het beamen: een dag later staat u de bierflessen te verzamelen, en ook de binnenvloer in uw huis te boenen.
Bij ons wordt u de dag na uw tuinfeest wakker in een heerlijk opgeruimd en schoon huis en tuin. We nemen alles mee en laten het schoner achter dan toen we het aantroffen. Zo heeft u écht alle tijd voor uw gasten.

Hoe ziet een tuinfeest met Kookers er uit?

Wij denken graag mee en ontzorgen u graag! Zodat u écht tijd heeft voor uw gasten. In aanloop naar uw tuinfeest, bespreken we samen uw plannen. U kunt kiezen uit verschillende kookstations met gerechten. Volledige live cooking, of gewoon catering aan huis, of walking dinner. Ook verzorgen wij uw dranken met een open bar, of drankbuffet.


1. Verschillende kookstations met uitgifte

We maken verschillende kookstations met uitgifte door een chef of andere kooker. Alle materialen hiervoor hebben wij zelf in huis. Deze rollen we zó uw tuin in. Denk aan een pizzastand met pizzaoven, een frietkar met een aardappel frietpers en snacks naar keuze. Tot een luxe walking dinner of enorme pannen met verse paella. Heeft u een grindpad, veel trappen of een hele smalle poort? Geen probleem! Wij verzorgen al jaren tuinfeesten en weten hier altijd een oplossing voor te vinden.


2. Live cooking

U kunt ook kiezen voor ‘live cooking’. De ingrediënten worden dan ter plekke voor u bereid. Denk aan het maken van verse pasta, paella, amuses of een uitgebreid drie gangen diner.


3. Catering aan huis

Geen personeel nodig? We leveren gewoon alles warm af bij u thuis. Warmhoudplaten en opschepmaterialen, en eventueel glazen, borden, tafels en bestek en meer. Wij leveren (en plaatsen) en komen het later vies weer ophalen. U hoeft zelf niets te doen! En u heeft alle tijd voor uw gasten.


4. Walking dinner

Of kies voor een walking dinner. We zetten dan tafels, linnen, bestek en borden klaar. Uw gasten hoeven alleen nog maar zelf op te scheppen. Wij ruimen ook weer op, of komen een dag later alles ophalen. Alles kan bij Kookers.


NB. Wij nemen áltijd onze vieze vaat en vuilnis weer mee. Zo heeft u écht nergens omkijken naar.


Open bar met bediening

Daarnaast verzorgen we een open bar met uitgifte door een enthousiaste medewerker. Of kies voor meerdere medewerkers om uw gasten ter plekke optimaal te bedienen. Met meer bedienend personeel hoeven uw gasten nooit naar de bar te lopen, wanneer ze net in een goed gesprek zitten. Aan u de keuze!


Drankbuffet zonder bediening

U kan ook kiezen voor een drankbuffet waaruit uw gasten zelf onbeperkt mogen pakken. Met alle soorten koude dranken gekoeld op ijs. Zo hoeft u niet steeds te vertellen waar de koelkast staat. Of het steeds zelf voor uw gasten te regelen.

Onze gekoelde drank staat altijd dichtbij uw gasten. We hebben verschillende soorten 'drank buffet vaten'. Denk aan houten halve biervaten, doorzichtige champagne vaten. En enorm grote metalen ‘wastobbes’. Zo hoeft u niet eens na te denken om ze bij te vullen (behalve met ijs, wanneer de avond langer duurt dan verwacht)


Boek nu uw Tuinfeest catering

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Catering BBQ kamado
Catering buurtfeest

MENU KEUZES BIJ WARMER EN KOUDER WEER

Qua menu’s kunt u bij mooi weer denken aan ons speciale Lente of Zomerse menu’sSpaanse tapas of een Grillmaster met smokers of andere BBQ's.
Bij koeler weer, of gewoon omdat het kan, verzorgen wij tenten, verlichting, heaters en zelfs een OFYR vuurschaal. We kunnen zelfs in de winter uw tuinfeest verzorgen. Of denk aan een winterse BBQ!
Uw eigen tuin als feestlocatie? Vanaf 40 personen verzorgen wij uw diner, met gratis tenten en een verlichting pakket.

Vraag naar de mogelijkheden!

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

De Tuinfeest cateraar met ervaring

Als u kiest voor de catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in tuinfeeste
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

logo

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: