Catering Bruiloft

Jouw bruiloft ga je nooit meer over doen!

Stappen jij en je lief in dat ene bootje waar iedereen het over heeft? Of ben jij de “gelukkige” die niet de getuige, maar de ceremoniemeester mocht zijn? Gefeliciteerd!
En fijn dat je ons gevonden hebt. We gaan je namelijk helpen het wiel niet zelf uit te vinden.

Tuinfeest catering collage

We tillen je meteen met de deur over de spreekwoordelijke drempel: we zijn geen 'high profile' standaard bruiloftscateraar. Durf je na onderstaande verhalen nog verder te lezen? Dan gaat het wel klikken tussen ons!
Bel of mail ons alvast met jullie ideeën. Hoe eerder we betrokken zijn, hoe beter.

Mooie verhalen...

Al sinds wij bestaan (2006) worden we meerdere malen per jaar gevraagd om de live-cooking catering en dranken van een bruiloft te verzorgen

Wij zijn geen highprofile gesecialiseerde bruiloftscateraar. We hebben wel eens aan de bruid en bruidegom gevraagd waarom ze juist aan ons dachten...

Het antwoord: Omdat wij meedenken om van het héle feest een succes te maken. En niet alleen het moment dat de gasten gaan eten volgens ‘het draaiboek’.
Dát kan wel kloppen: op één van de bruiloften stond een Chef nog om 5 uur s’nachts eieren te bakken op een grote paella pan...de gasten hadden na een mooie nacht wel weer zin in wat...
Geen probleem! We halen de pan uit de trailer. We waren toch nog niet vertrokken. 

Of...Wanneer we alleen tapbier mochten schenken. En we wisten dat de schoonvader een grote Tripel fan is.
Als verrassing kreeg alleen schoonvader tóch zijn favoriete biertje.
Waarom wij extra hard lopen? Gewoon: omdat dit de momenten zijn die je je later nog herinneren zal.

En je dit feest, als het goed is, maar één keer vieren kan!


Open bar met bediening

Daarnaast verzorgen we een open bar met uitgifte door een enthousiaste medewerker. Of kies voor meerdere medewerkers om uw gasten ter plekke optimaal te bedienen. Met meer bedienend personeel hoeven uw gasten nooit naar de bar te lopen, wanneer ze net in een goed gesprek zitten. Aan u de keuze!


Drankbuffet zonder bediening

U kan ook kiezen voor een drankbuffet waaruit uw gasten zelf onbeperkt mogen pakken. Met alle soorten koude dranken gekoeld op ijs. Zo hoeft u niet steeds te vertellen waar de koelkast staat. Of het steeds zelf voor uw gasten te regelen.

Onze gekoelde drank staat altijd dichtbij uw gasten. We hebben verschillende soorten 'drank buffet vaten'. Denk aan houten halve biervaten, doorzichtige champagne vaten. En enorm grote metalen ‘wastobbes’. Zo hoeft u niet eens na te denken om ze bij te vullen (behalve met ijs, wanneer de avond langer duurt dan verwacht)


Tussen twee haakjes:

We hebben zelf ook wel eens een huwelijksfeest meegemaakt. En met verbazing gekeken hoe ‘gespecialiseerde’ bruiloftscateraars lachend de dag verpesten. Bijvoorbeeld door de bruidegom, op het moment suprême, te vragen waar de kurkentrekker eigenlijk ligt. Of door Champagne te schenken bij binnenkomst en de glazen, voor de neus van de gasten, ongewassen uit de doos te halen. Dus wij begrijpen eigenlijk ook wel dat onze -over- enthousiaste Kookers en bedieningsmedewerkers de live cooking catering en dranken mogen verzorgen.

Onze eigen valkuilen

Eerlijk is eerlijk, onze Kookers zijn al in vele valkuilen gestapt. Wij schamen ons niet voor deze kennis en delen dat heel graag met jullie.
Om van jullie bruiloft, waar álles draait om timing, wensen en aansluiting bij het geheel, vlekkeloos te laten verlopen.
Een pastoor die veel te lang praat waardoor in de ochtend waardoor de dagplanning de soep in dreigt te lopen?
Een schoonmoeder die de tafelsetting last-minute eist om te gooien?
Een vriend die zo laveloos is dat de taxi hem niet meeneemt en kotsend op de achterbank van een barkeeper naar huis wordt gebracht?
Een kuub BBQ-hout in de fik zetten en overgebleven champagne om 04:00 serveren bij een kampvuur?
Neem contact met ons op en we vertellen je graag anekdotes over ons “leerproces” en hoe wij jullie ideeën samen in de praktijk kunnen brengen.

Goed verhaal. Maar waar zijn jullie dat wél in gespecialiseerd?

Kookers Kookevenementen is gespecialiseerd in het organiseren van feestelijke diners en borrels op bijzondere plekken, wij nemen alle spullen zelf mee en hebben zelfs geen elektriciteit of stromend water nodig: dát is onze dagelijkse kost. Ook zijn we er trots op dat enkele van onze Kookers gespecialiseerd is in het maken van hele bijzondere bruidstaarten van onder meer ijs en heerlijke ingrediënten.

 

Catering BBQ kamado
Catering buurtfeest

Als ik contact met jullie opneem, hoe gaat het dan verder in zijn werk?

Vertel gerust jullie wensen en ideeën en samen stellen we jullie ideale evenement samen.

Naast het menu, bespreken we bijvoorbeeld ook de tafelsetting, met naambordjes van chocolade indien gewenst. We hebben het over veel meer dan eten en drinken en het bruidspaar. Bijvoorbeeld over jullie gasten en waar ze vandaan komen, de setting, de materialen. De aankleding. De uitstraling. De sfeer. Álles!

Communicatie

Wij begrijpen dat communicatie heel belangrijk is. Denk alleen al aan de wensen van het bruidspaar zelf, het ‘bruidspersoneel’ én de familie en vrienden die allemaal iets willen toevoegen. Daarom hebben wij speciaal een ‘bruiloft portaal’ voor deze verschillende mensen.
Iedereen krijgt een eigen link naar de eigen catering informatie. Wij zien zo álle informatie, maar het bruidspaar kan met ons communiceren over verrassingen voor de gasten. En andersom! Aan ons de taak om dit op de dag qua timing te regelen en het eten en drinken.

Presenteer ons jullie totaalplaatje en wij gaan samen aan de slag!

(Ps. Bericht voor alleen ceremoniemeesters: Vrijgezellenfeest? Kunnen wij ook verzorgen hè?)

Het kan wel! Bij kookers.nl

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

De Tuinfeest cateraar met ervaring

Als u kiest voor de catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in tuinfeeste
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

logo

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: