Kok aan huis

Kok aan huis, voor een speciale gelegenheid!

Kookers Kookevenementen gespecialiseerd in het koken van diners aan huis.
Elk restaurant heeft één tafel dichtbij de Chefkok: de VIP-tafel. Die brengen we bij u thuis!

Kok aan huis thuiskok 

De koks van kookers kookevenementen zijn gespecialiseerd in het culinair verzorgen van uw mijlpaal. Of het nou om een walking dinner voor de hele buurt of de zaak gaat of een gezellig diner met enkele vrienden. 

Chef aan huis thuiskok regelt alles voor u, hoeft zelf niets te doen. Elk seizoen heeft een ander menu, ook Italiaans, Spaans en creatieve BBQ thema's horen tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor een voorstel of lees in het gastenboek wat men zoals van ons team vindt. 

À la carte thuiskok

Ons nieuwe concept voor thuis koken. Het thuis À la carte menu. U maakt van te voren een keuze via ons online formulier en wij koken voor u en uw gasten precies zoals gewenst.

Direct aanvragen

Huwelijksfeest

Samen met familie en vrienden de liefde vieren? De thuiskok van Kookers.nl verrast u met een onvergetelijke ervaring bij u thuis.
Als de locatie bekend is, nemen wij graag uw persoonlijke wensen met u door en kunt u samen met de thuiskok het menu samenstellen.

Barbecue

Een luxe BBQ? Een complete BBQ met chefs? Of een BBQ traiteurservice aan huis? 
Zoals u van Kookers.nl gewend bent is alles in overleg mogelijk. 
Wat u ook kiest, bij Kookers.nl kiest u voor een uniek BBQ feest!

Op de zaak

Een thuiskok van Kookers bereidt voor u de meeste uiteenlopende gerechten, van japans tot mediterraans, van tapas tot een compleet buffet.
Alle fijne kneepjes van een topkok passeren de revu.
U kunt zelf bepalen of u lekker toekijkt of actief meekookt.

Kok aan huis

Met een thuiskok kiest u voor een heerlijk diner thuis? Onze chef verzorgt dit speciale diners voor u en uw gasten tot in de puntjes. Voordat we aan de slag gaan starten we met een telefonische intake waarbij al uw wensen en eisen aan bod komen. Vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wij stellen dan een menu samen waarin rekening is gehouden met de wensen van alle gasten. Uiteraard houden we rekening met voorkeuren en speciale diëten.

Op de dag van het thuisdiner is onze thuiskok ruim op tijd op de locatie aanwezig. Zodat de meeste voorbereidingen zijn gedaan zodra uw gasten binnen komen. Ten slotte kleden we de locatie naar wens aan en dekken de tafel op feestelijke wijze.

Wanneer de gasten aankomen bij het thuisdiner starten we direct we met het serveren van bijvoorbeeld een aantal amuses en eventueel een glas bubbels.
Zo kunt u lekker borrelen met uw gezelschap terwijl de kok aan huis de gerechten in de keuken klaarzet.  

Ons team koken kan op elke locatie aan de slag.

Diner "Zomer"

Warme dagen, zwoele avonden en lekker eten. De zomer staat bol van de gelegenheden om lekker te eten. Nodig ons uit om een privé diner te organiseren zodat u nog meer van de zomer kunt genieten.

Diner "Herfst"

De ingrediënten van het seizoen smaken in de herfst het beste. Paddenstoelen, peren, pompoenen en wild zwijn zijn volop verkrijgbaar. Noten, truffel, lamsvlees en mosselen staan onder andere op het menu.

Diner "Winter"

Winter is het seizoen voor gezelligheid. De gerechten die daarbij horen zijn aards en stevig. Denk hierbij aan wild en gevogelte, vergeten groente zoals pastinaak en schorseneren begeleid door stevige wijnen.

Diner "Lente"

Lente, het seizoen van lichte en levendige smaken. Geniet van heerlijke seizoeningrediënten. Wij koken in de lente veel met avocado, kwartel, vissoorten als mul en meerval met coquilles en
verse spinazie.

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier boven de Kookers video

Kookers Catering

Kookers Kookstudio in WeespHet hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]

Boek nu bij de ervaren cateraar

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!