De Mandemakers groep

Ontdek de Magie van Koken met Stoomovens en Inductiekoken:
Kookdemonstraties bij Mandemakers Keukens

Bent u een liefhebber van koken? Wilt u uw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau tillen met behulp van de nieuwste technologieën? Dan moet u beslist de kookdemonstraties met stoomovens en inductiekookplaten bij Mandemakers Keukens, Brugman Keukens, KeukenKampioen en KeukenMaxx ervaren. De Mandemakers Groep is een toonaangevend bedrijf in keukenontwerp en -installatie, dat u de mogelijkheid biedt om de magie van stoomovens en inductie te ontdekken tijdens boeiende kooksessies. Lees verder en kom meer te weten over deze unieke culinaire ervaring.

Direct aanvragen

Stoomovens:
De Gezonde Manier van Koken

Combi-stoomovens hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt in de culinaire wereld. Ze bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele ovens. Door een percentage stoom toe te voegen aan heteluchtcirculatie krijgt u een soort superhitte die producten gaart.

Tijdens de kookdemonstraties bij Mandemakers Keukens kunt u de vele mogelijkheden van stoomovens ontdekken en zien hoe ze uw kookervaring kunnen verbeteren.

Stoomovens behouden niet alleen de smaak en textuur van voedsel, maar behouden ook de voedingswaarde, waardoor uw maaltijden gezonder worden.

U zult versteld staan van de mogelijkheden die stoomovens bieden, van het bereiden van knapperige groenten tot het stomen van vis en het bakken van heerlijke desserts.

Inductiekookplaten:
Efficiëntie en Precisie

Inductiekookplaten zijn een revolutionaire manier van koken die snel aan populariteit wint. Bij de kookdemonstraties kunt u de snelheid en precisie van inductiekoken ervaren. Met inductie kunt u de temperatuur van uw pannen nauwkeurig regelen, waardoor u volledige controle heeft over het kookproces.

Bovendien zijn inductiekookplaten energiezuinig en veilig in gebruik, omdat ze geen open vuur hebben en alleen warmte genereren in de pan zelf. De ijzerdeeltjes in de pan bewegen door inductie, en deze ijzerdeeltjes kunnen geen kant op... daarom wordt de pan warm.

Tijdens de kookdemonstraties kunt u zien hoe inductie uw kooktijd verkort en uw gerechten perfect gaart.

 

De demonstratiekoks met ervaring

Als u kiest voor de kook demonstraties van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren  Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

logo

Professionele Koks en
Deskundige Adviseurs

Bij Mandemakers Keukens kunt u rekenen op professionele koks van Kookers Kookevenementen en deskundige adviseurs die u begeleiden tijdens de kookdemonstraties. Ze delen graag hun culinaire kennis, tips en trucs met u, zodat u het beste uit uw stoomoven en inductiekookplaat kunt halen. Of u nu een beginnende kok bent of een ervaren chef-kok, deze kookdemonstraties bieden een leerzame en inspirerende ervaring voor iedereen.

Reserveer uw Plek en
Word een Meesterkok

Als u geïnteresseerd bent in het ontdekken van de mogelijkheden van stoomovens en inductie, aarzel dan niet om uw plek te reserveren voor de kookdemonstraties bij Mandemakers Keukens. U zult versteld staan van de innovatieve functies en de ongekende mogelijkheden die deze apparaten bieden. Leer van de experts en ontdek hoe u uw kookkunsten naar een hoger niveau kunt tillen. Bezoek de website van Mandemakers Keukens of neem contact op met hun vriendelijke klantenservice om meer informatie te krijgen over de beschikbare data en tijden voor de kookdemonstraties. Deze worden vaak gepland tijdens speciale kortingsacties zoals de Mandemakers Marathon of Brugmania.

 

Conclusie:

Kookdemonstraties met stoomovens en inductie bij Mandemakers Keukens bieden een unieke kans om de magie van deze technologieën te ervaren. Leer hoe u gezonde maaltijden kunt bereiden met behoud van smaak en voedingswaarde met behulp van stoomovens. Ontdek de snelheid en precisie van inductiekoken en word een meesterkok in uw eigen keuken. Aarzel niet en reserveer vandaag nog uw plek voor deze boeiende kookdemonstraties bij de Mandemakers Groep.

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

We zijn cateraar en organisatiebureau gespecialiseerd in kookevenementen.

We werken met een groot aantal specialisten op alle denkbare gebieden. Graag zitten we al bij u aan de tekentafel om uw ideeën en wensen door te nemen.
We weten als geen ander dat een succesvol evenement en catering niet uit de lucht komt vallen!

U kunt 24/7 uw verzoeken en vragen aan ons doorgeven en we verwerken deze direct!

Wees niet bang om in het aanloopproces naar uw evenement kleine verzoeken, op elk moment van de dag, aan ons door te geven.
Daarvoor hebben we een speciaal online portaal. Ons portaal wordt de hele dag in de gaten gehouden en op geantwoord.
Uw aanpassing komt, na eventueel overleg met u, vrijwel DIRECT in uw orderbevestiging te staan.
Wij houden van goed uitvoerbaar maatwerk, zo vaak bent u namelijk niet met iedereen bij elkaar. Elke aanvraag is uniek en behandelen wij ook zo.

U krijgt geen aparte uren- en verhuur factuur bij uw evenement,

Wij hebben naast lokale ingrediënten en Chefs in heel Nederland, ook álle evenement materialen onder één dak.
Ja echt...al uw materialen: glaswerk, borden, bestek, linnen, tafels, stoelen, tenten, heaters, (heel veel verschillene) BBQ's, metersgrote paella pannen, een pizza-aanhanger, Brandweerauto foodtruck. Roep het: wij hebben het! Dat scheelt een hoop in uw kosten en het regelen van deze dingen.

Wij voldoen aan de laatste HACCP kwaliteitseisen.

Dat wil zeggen dat we conform procedures en systemen werken, en dat we zelfs in ziekenhuizen mogen koken.

De prijs van uw evenement en materialen mag u per persoon afrekenen.

Zo hoeft u weinig kosten te maken wanneer u met een kleinere groep mensen bent.
En kunt u tóch groots uitpakken! En dat is voor ons ook weer reclame...

Wij bieden goed-weer-garantie.

Hét geheim achter onze terugkerende klanten!
Heeft u een buitenevenement en is het weer regenachtiger dan verwacht? Wij nemen extra tenten en heaters mee.
Wij zijn pas tevreden als al uw gasten tevreden zijn. En sorry: niet alleen wanneer u zelf tevreden bent. Succes maak je samen!

U heeft geen omkijken naar de afwas, schoonmaak en vuilnis.

Wij laten een locatie altijd schoner achter dan dat we deze aantroffen. De afwas wordt centraal gedaan in onze productieloods en ook het vuilnis nemen we gewoon mee.
We maken zo weinig mogelijk kilometers, dat smaakt (en slaapt) een stuk lekkerder...

We werken altijd met lokale leveranciers en met, door onszelf opgeleide, Chefs in heel Nederland:

Uw ingrediënten én evenement-materialen nemen wij voor u mee. We maken zodoende maar één keer, en zo kort mogelijk, een autorit naar uw locatie.
Uw ingrediënten komen van onze lokale leveranciers. Dus ook: weinig kilometers.
Onze Chefs zitten in heel Nederland, en we kiezen altijd de Chefs die dichtbij uw evenement wonen.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!