Kookstudio – Kookworkshop – Weesp

Kookworkshop volgen in Weesp - Vanaf het station loopt u zo de keuken in!

Bent u nog opzoek naar uniek evenement of feestje voor uw bedrijf, school, vrienden of familie. Onze kookstudio in Weesp helpt u er een onvergetelijke dag van te maken. U kunt bij ons terecht voor allerlei culinaire activiteiten met zowel een zakelijk tintje als een feestelijk tintje al vanaf 10 personen. Goed Bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal, Amersfoort en Almere.

In de kookstudio in Weesp verzorgen wij:

Bekijk in deze video wat u kunt verwachten in deze kooklocatie:

Kookworkshops, gezellig samen koken

Onze chefs hebben passie voor eten en willen dit graag overbrengen aan de rest van de wereld. Ze kunnen u van alles vertellen over de oorsprong van het eten, het bereiden van het eten en geven u graag handige tips & tricks mee. Lekker gezamenlijk koken onder het genot van een biertje of wijntje met de nieuwste apparatuur, dat is de basis van onze workshops.

Wij kunnen u de workshops aanbieden in diverse thema’s en stijlen. Wilt u bijvoorbeeld de ins en outs van het BBQ’en leren of wilt u wat meer richting de zoetekauw kant op gaan door een cursus bonbons maken te krijgen. Het kan bij onze studio in Weesp allemaal, wij denken graag met u mee over het thema van de workshop en hoe we dit zo persoonlijk mogelijk kunnen krijgen voor u en uw gezelschap. Uiteraard is samen koken, samen dineren. Samen serveren we de gerechten en dan: aan tafel!

Vergaderingen of zakenuitje?

Uw feest of vergadering combineren met live cooking wordt steeds populairder. U kunt bij ons terecht voor zowel grote vergaderingen als voor de kleinere vergaderingen. Tijdens het live cooken vertelt onze chef u van alles over de gerechten en hoe ze worden klaar gemaakt. De opzet van het live cooken of dineren kan ook geheel aangepast worden aan uw speech, training of spreker.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u persoonlijk advies over uw evenement, dan kunt u ons altijd vrijblijvend om advies vragen. Wij denken graag met u mee om er een geslaagd evenement van te maken.

Interesse in een Kookworkshop van Kookers.nl? Vul het onderstaande formulier in.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team