Materialen

Kookers.nl bereidt verse producten met Kenwood

Kenwood keukenapparatuur is synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij is veel aandacht besteed aan het design van de keukenmachines, foodprocessors en andere materialen zoals blenders en staafmixers.

Met de Kenwood keukenmachines en food processors kunt u allerlei soorten gerechten bereiden. De machines zijn uitermate veelzijdig. Vele accessoires kunnen op het apparaat worden aangesloten, geheel naar de vereisten van soms complexe gerechten. Van het maken van tappenade, dressings, verse pasta, gehakt, sappen, ijs en nog veel meer. De Kenwood machines kunnen alles en daar maken we graag gebruik van bij onze evenementen. Met Kenwood apparatuur gaat er een heel spectrum aan bereidingswijzen open voor de kooker en dat laten we graag zien!

Kenwood heeft veel succes gehad in diverse wedstrijden die onderscheidingen toekent aan producten van topkwaliteit. In de categorie innovatie, vormgeving, gebruiksgemak, ergonomie en ecologie worden de winnende producten geprezen om de ‘innovatieve kracht, uitstekende vormgeving, optimale gebruiksvriendelijkheid, ecologisch waardevolle efficiency en goed doordachte ergonomie'

Bekijk hoe dat eruit ziet bij Keukenmaxx:

Elke aanvraag is uniek!

Momenteel zijn we overspoeld door aanvragen van mensen die in het verleden een goede ervaring met ons hebben gehad.

We hebben redelijke, maar wel beperkte, capaciteit. We houden graag vast aan de hoge tevredenheid van onze gasten (zie gastenboek).

Daarom hanteren we tot het einde van 2021 op vrijdagen, zaterdagen en zondagen minimaal een besteding van € 979,30 per evenement exclusief btw of een minimum van 15 gasten per boeking.