Catering Abcoude

Catering op locatie in Abcoude

In Abcoude staat Kookers Kookevenementen klaar voor uw catering, bedrijfsfeest en teamuitje.

Tuinfeest catering collage

Voor de catering, bedrijfsfeestjes en teamuitjes in Abcoude staat Kookers kookevenementen graag voor u klaar om alles te organiseren. Dit gebeurde bijvoorbeeld in samenwerking met verschillende evenementlocaties.

Kies voor uw locatie in Abcoude! Onze productiekeuken en kookstudio zijn gevestigd in de buurt van deze stad en kennen daarom alle leuke plekjes, waar we al een leuke feestjes hebben mogen organiseren met onze kookkunsten. Het maakt niet uit welke plek, maar Kookers Kookevenementen regelt voor u de catering in Abcoude.

U kunt in Abcoude terecht voor de catering van leuke evenementen zoals: een receptie, een verjaardagsfeest, een besloten diner en zelfs voor een kookworkshop met uw gezelschap of team.

Ook uw eigen bedrijfslocatie bouwen we om tot live cooking catering locatie met diverse rollende keukens .

Stijlvol buffet

Diner kookers

Kiest u voor een stijlvol diner zittend aan lange tafels of in walking dinner vorm voor dynamiek?

(prijsklasse 38-62 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Buffet met chef

Catering op locatie

Kiest u voor een een buffet in (prijsklasse 22-38 euro) met Chef?

(prijsklasse 22-38 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Rollende keukens

Kiest u voor een rollende keukens met diverse thema's? Denk aan foodtrucks, een frietwagen of een BBQ.

(prijsklasse 6 tot 32 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Catering op locatie Abcoude

bbq workshop op locatieTijd voor een feestje in Abcoude. Het historische dorp is prachtig gelegen zelfs onder Amsterdam. Of het nu gaat om een ​​zakelijk evenement, catering aan de Hoogstraat in het centrum of bij de voetbal van hockeyvereniging Kookers maakt er altijd een feest van.

Heeft u een diner of lunch nodig voor uw bijeenkomst? Bestel uw catering dan bij Kookers in Abcoude. Kookers heeft een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende gerechten, meerdere soorten diners en nog veel meer.

Het is logisch dat u uw diner of lunch goed in orde wilt hebben bij een zakelijke bijeenkomst. Daar willen we u graag helpen, Kookers heeft al vele jaren ervaring in het geven van kookworkshops en het verzorgen van catering op allerlei verschillende evenementen en bijeenkomsten zoals bij: Privediners, Bedrijfsfeesten, zakendiners, walking diners , recepties en natuurlijk BBQ catering .

Kookers verzorgt een breed aanbod, van kleine hapjes tot een zeer uitgebreid diner. Het mooiste is dat echt alles mogelijk is. Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles uitstekend geregeld is. Lees meer over Kookers.nl als cateraar in dit artikel in Misset Catering .

Combi Courses Cooking+.

Kerstfestival 2015.

Kookers Catering

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp bij Amsterdam . Aangevuld door eigen kookstudio's in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgde opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops. Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Catering Museum Titanic

Boek nu bij de ervaren cateraar

Heeft u honger gekregen na het horen van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: