Catering Huissen

Kookers catering op locaties in Huissen

Catering in Huissen Kookers Kookevenementen door Kookers Kookevenementen wordt verzorgd door Kookers Kookstudio Nijmegen.  

Tuinfeest catering collage

U kunt hier terecht voor een besloten diner, receptie, verjaardagsfeest en zelfs een kookworshop met uw team.
Regelmatig mogen wij voor Inktvismedia, HAN, ROC en Rabobank in actie komen.  
Of i.s.m. Nijmegen Evenementen presenteren wij "Wie is de meesterchef Nijmegen

Direct aanvragen

Italiaanse catering

Italiaanse catering
Kies voor Italie en haar prachtige en diverse keuken. WIj bieden onder anderee en Chef die u alles kan vertellen over de Italiaanse keuken, vers bereide Italiaanse ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten of kies voor een buffetmenu.

Meer over Italiaanse catering »

Barbecue catering

Barbecue Catering

Barbecue! Nederlands favoriete bezigheid in de zomer. Kies voor een barbecue catering met een BBQ buffetmenu begeleidt door een chef. Maak kennis met Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ. Pak uit met de omgebouwde brandweer met braai: De Braaiweer.

Meer over barbecue catering »

Spaanse catering

Spaanse catering met Paella, Tapas en meer

Kies voor Spaanse gerechten met gerechten zoals paella en diverse tapas. Gemaakt met eerlijke ingrediënten zoals kreeftjes, ribbetjes en mosselen. Denk daarnaast ook aan Merques worstjes, Iberico ham en andere bekende smaakmakers uit de Spaanse keuken.

Meer over Spaanse catering »

Catering in huissen

Heeft u een diner of lunch nodig voor uw zakelijke bijeenkomst? Bestel uw catering dan bij Kookers in Huissen . Kookers heeft een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende gerechten, meerdere soorten maaltijden en nog veel meer.

Wij snappen dat u bij een diner of lunch voor een zakelijke bijeenkomst het goed voor elkaar wil hebben. Kookers heeft al vele jaren ervaring in het geven van kookworkshops en het verzorgen van catering op allerlei verschillende evenementen en bijeenkomsten zoals bij: privediners, bedrijfsfeesten, zakendiners, walking dinners, recepties. 

Wij verzorgen zowel kleine hapjes als zeer uitgebreide diners. Het mooiste is dat echt alles mogelijk is. Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles uitstekend is geregeld.

                                                                                               Lees meer over Kookers.nl als cateraar in dit artikel in Misset Catering

 

Kookers Nijmegen

Palm Kookers

Kookers Catering

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp bij Amsterdam. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Vestiging Randstad
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
kookers.nl/kookstudio-weesp
kookers.nl/catering-weesp
Catering Live cooking

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: