Italiaanse catering

Kookers is dé Italiaanse catering specialist

Italiaanse Catering door Kookers

De Italiaanse keuken staat bekend om haar pure en smaakvolle gerechten. Het meest bekend zijn wel de risotto, de pizza en de diverse pasta's. Schakelt u onze chefs en dan zijn we er van overtuigd dat we u ook weten te verassen met heerlijke antipasti, diverse salades, saltimbocca en crostini. Afsluiten doe je natuurlijk met één van de beroemde Italiaanse desserts. Onze Italiaanse catering weet iedereen wel te waarderen. 

Bent u op zoek naar een enthousiaste Italiaanse cateraar voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest of diner? Of bent u op zoek naar maatwerk voor uw evenementenbureau? Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont of uw bedrijf gevestigd hebt, ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken. Zo vaak bent u immers niet met iedereen bij elkaar.

Italiaans dineren

Laat u verrassen door de geweldige smaken van de Italiaanse keuken. Kookers verzorgt een heerlijk Italiaans privé diner op locatie voor u. Vaak denken mensen bij de Italiaanse keuken aan specialiteiten als pizza en pasta, maar wist u dat deze keuken zich kenmerkt door de grote variatie aan delicatessen en smaken? Onze professionele chefs, echte traiteurs, staan klaar om u een onvergetelijk diner te bezorgen. Het privé diner is een populaire keuze voor bedrijfsfeesten,  buurtfeesten en familie-/vriendenfeesten. Vraag nu ook een Italiaans privé diner aan! 

Italiaans buffet

Op zoek naar een veelzijdige manier om te genieten van Italiaanse specialiteiten? Dan kunt u bij Kookers uw hart ophalen! Wij bieden het 'Italiaans Buffet Toscaanse Toestanden', maar heeft u andere Italiaanse delicatessen in gedachten, dan kiest u voor een buffet dat u zelf kunt samenstellen. Op deze pagina vraagt u eenvoudig uw eigen Italiaanse buffet aan!

Direct aanvragen

Luxe variant Italiaanse catering

 

De keuze is aan u: wat, waar en wanneer we een beetje Italië naar u toe brengen. We hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Zo heeft Kookers een luxe variant in de vorm van een door een Chef uitgeserveerd diner.

  • Een Chef die u alles kan vertellen over de Italiaanse keuken
  • Vers bereide Italiaanse ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten
  •  U hoeft nergens naar om te kijken, behalve naar uw gasten. De afwas nemen wij weer mee!

Italiaans buffetmenu

 

 

 

Wilt u liever een wat minder uitgebreide opzet? Dan kunt u kiezen voor een kookstation met buffetuitgifte.

  • Een heerlijk Italiaans buffetmenu met verse ingrediënten
  • Begeleiding door een Italiaanse Chef
  • Specifieke wensen? Laat het weten, en we passen het menu aan.

 

 

 

 

Hoofdegerecht Italiaans
Verse pasta maken
Triclore Dessert

Catering bij kookers: zo gaat dat in zijn werk

Samen met u verzorgen wij uw evenement volledig vanuit uw naam.

Uw wensen staan voorop! We komen daarom graag van tevoren uw locatie bekijken. We nemen uiteraard al uw wensen met u door en samen met u maken we de order online compleet. Daarvoor hebben we een speciaal online portaal.

Al uw ideeën of wijzigingen geeft u hierin aan. Zo kunt u 24 uur per dag notities invoeren die u te binnen schieten.

Het geslaagde recept van Kookers Kookevenementen:

Ons recept is: enthousiaste mensen, goed kookmateriaal en verse ingrediënten.
En een geslaagde catering kan niet zonder glimlach van een Chef en/of enthousiaste medewerkers.

Wij blijven graag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Waarom?
Een geslaagde dag komt niet zomaar uit de lucht vallen! Onze ervaring is dat zonder personeel de boel aan kan branden. Of het opscheppen van de borden niet helemaal naar wens verloopt.

Bij Kookers blijft er altijd minstens één persoon aanwezig, zo heeft u echt alle tijd voor uw gasten. En kijken mensen na de hand met een tevreden gevoel terug op uw evenement.

De Italiaanse traiteur met ervaring

Als u kiest voor de Italiaanse catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in (Italiaanse) catering
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Italiaanse Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

logo

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Boek nu bij uw Italiaanse cateraar

Hebben we u overtuigd van onze Italiaanse cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: