Private dining

Private dining:
Besloten diner met een goed gezelschap

Private dining of een besloten betekent dat je met het gehele gezelschap in een aparte ruimte van een diner kunt genieten. Ideaal voor familiedagen, bedrijfsuitjes en andere gezelschappen.

 

Direct aanvragen

Private dining in nijmegen

Eigen kookstudio Nijmegen

Op zoek naar een locatie voor private dining? Kom langs bij Kookers in Nijmegen. Kookers.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende gerechten, meerdere soorten maaltijden en nog veel meer.

Wanneer je met een gezelschap uit eten bent kan het om diverse uiteenlopende redenen prettig zijn om een besloten ruimte tot je beschikking te hebben. Je hebt dan wat meer mogelijkheden om de avond volledig naar wens in te kleden door bijvoorbeeld een praatje te houden of een presentatie te geven. Je hoeft geen rekening te houden met andere gasten.

Op onze sfeervolle eigen locatie in Nijmegen verwelkomen wij ieder gezelschap op gepaste wijze.  De deur staat voor u en uw gezelschap open.

Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles uitstekend is geregeld.

Lees meer over Kookers.nl als cateraar in dit artikel in Misset Catering

Kookers Nijmegen

Palm Kookers

Private dining met een topkok

Kookers.nl werkt uitsluitend met koks die zich op meerdere facetten bewezen hebben. Iedere kok beschikt over een uitgebreid selectie aan favorieten en creatieve gerechten. Daar verrassen wij u graag mee.

Op deze manier wordt uw privé diner een culinair hoogtepunt! Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden bepalen we samen met u een bijpassend menu. Kookers.nl zorgt voor de juiste producten, kookt en vertelt wat u eet. Als u of een van uw gasten iets van de kook kunsten wilt leren is dat zeker geen probleem.

Alles is mogelijk bij Kookers.nl ! Binnenkort een gezellige barbecue organiseren? Laat ons je barbecue catering verzorgen. Kookers Kookevenementen beschikt over verschillende BBQs.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neemt u contact met ons op voor meer info over een private dining, een menuvoorstel of laat u verrassen met onze carte blanche, een garantie voor culinair spektakel!

Kookworkshop Nijmegen

Boek nu bij de private dining specialist

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Catering dranken
Catering Live cooking

Kom langs voor een heerlijk besloten diner

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden:

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!