Voeding en zwangerschap

Welke voeding tijdens zwangerschap?

Voeding en zwangerschap, de twee zijn praktisch onlosmakelijk met elkaar verbonden.Tijdens de zwangerschap zijn voeding en eten erg belangrijk, veel ingrediënten dienen vermeden te worden. Zo mag er geen rauw vlees, vacuüm verpakte producten (listeria) en rauwmelkse zuivel.

Met hun eindeloze creativiteit laten de koks van Kookers.nl zien dat tijdens een privé diner of kookworkshop het maken van een lekker menu geen enkel probleem is. Bijvoorbeeld met heerlijke sucade, aan het stuk gebraden, verse vis, bovendien mogen zwangere vrouwen wél chocolade en daar weten de koks wel raad mee.

Leer gezond koken tijdens uw zwangerschap

Tijdens onze kookworkshop voeding en zwangerschap leert u welke dingen u wel en vooral niet moet eten tijdens uw zwangerschap. Onze ervaren koks leren u heerlijke gerechten te koken met de ingrediënten die goed voor u zijn tijdens de zwangerschap. Vantevoren kan het menu reeds worden doorgenomen en waar mogelijk kunnen altijd aanpassingen worden gedaan. Het leukste is om natuurlijk met een aantal zwangere vriendinnen of bekenden de kookworkshop te volgen. Denkt u eens aan al de voorpret die u op deze manier heeft! Nadien krijgt u van ons een boekwerk met alle behandelde items en heerlijke recepten.

Wij koken bij u thuis of op locatie, kortom we komen gewoon naar u toe!

 
 
WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL
 • Groot team van food specialisten
 • landelijke dekking
 • jarenlang ervaring in de Food marketing

   Offerte aanvragen

    

        
   BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenInductiekokenSeizoensingrediënten

    

    

  Elke aanvraag is uniek!

  Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

  Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

  Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

  Vestiging Randstad

  Kookers Kookevenementen
  Stationsplein 30
  1381 AD Weesp
  Bekijk ook:
  kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

  Vestiging Nijmegen

  Kookers Kookevenementen
  Mariënburgsestraat 16
  6511 RN Nijmegen
  Bekijk ook:
  kookers.nl/kookstudio-nijmegen
  kookers.nl/catering-nijmegen

  Graag tot ziens!

  Met kokend saluut,
  Het Kookers Kookevenementen team