Foodstyling

Foodstyling, uw smaak in beeld!

Voor werkelijk elke vorm van media kunnen wij uw foodstyling verzorgen. Van kookboek tot magazine, van commercials tot productlanceringen. Met foodstyling brengen we uw smaak in beeld. Wij ontwikkelen waar nodig recepten of doen aanpassingen waar nodig. Samen met u en uw (of onze) fotograaf zorgen wij voor de perfecte foodstyling die uw product verdiend. Uw beeld moet aanspreken en verkopen, onze koks beschikken over de gaves om dit te realiseren.

Foodstyling is vakmanschap

Bij foodstyling wordt van een kok een stukje meer gevraagd dan alleen culinaire kennis. Ervaring, betrokkenheid en creatviteit zijn zomaar een paar eigenschappen waarover onze foodstyling koks beschikken. Het op een juiste manier in beeld brengen van voedsel vraagt om inzicht en kennis van marketing, hierover beschikken de geselecteerde koks in ons bestand. U bent dus in specialistische handen.

Foodstyling op locatie

Uw producten komen soms het best tot hun recht wanneer ze in een omgeving worden belicht die het meest overeenkomt met het product. Wij kunnen uw foodstyling dan ook overal laten plaatsvinden. Foodstyling in uw eigen bedrijf, of bijvoorbeeld op locatie. Nieuw recept voor een heerlijke boerenomelet? We pakken een prachtige landelijke locatie. Maar ook met producten die nog verpakt zijn, hebben we veel ervaring. Denk zo simpel als een pak melk in een weiland. Foodstlyling kan bij ons de manier zo als u het wil! Wij fungeren daarin als uw klankbord.

Meer weten over foodstyling? Neem direct contact met ons op.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team