Wijn & Cocktails

Wijn/Spijs combinaties voor elk budget

Niet voor gieters, maar voor genieters! Wijn en lekker eten zijn onafscheidelijk. Wijn is een passie van steeds meer mensen. Toch blijft het altijd moeilijk een lekkere wijn uit te zoeken, er zijn zoveel wijnen. Verschillende landen, verschillende druiven, verschillende bodems. Een keuze maken wordt op deze manier niet makkelijker gemaakt. Kennis van wijn en wijn-spijscombinaties is onontbeerlijk in ieder menu. In ons barteam zitten enkele gediplomeerde wijntrainers voor goede presentaties, workshops en samenstellingen van wijnarrangementen.

 

Barren

Kookers.nl beschikt over mooie designbarren die een aanvulling op elke receptie, presentatie of ander evenement vormen.

 

Cocktails 

 

Mojito, Caiparinha, Tequila Sunrise en de onovertroffen Strawberry Martini. Onze bartenders schudden ze zo uit hun mouw. Speciale wensen of een eigen fantasie cocktail produceren, onze bartenders is niets te gek.

 

Koffieservice 

 

Wat is er mooier dan op een bedrijfsopening, presentatie, receptie, open dag uw gasten en relaties te voorzien van een overheerlijke vers gezette espresso, cappuccino of cafe macchiato? Van espresso machine tot mobiele koffiebar. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Overige drankservice

 

Dat is maatwerk, vraag een vrijblijvend voorstel.

 

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl