Winkeldemonstraties

Winkeldemonstraties, ervaren is kopen!

Met onze unieke winkeldemonstraties brengt u uw (nieuwe) product op originele wijze onder de aandacht van de consument. Uw producten wordt op locaties gedemonstreerd waar het ook wordt verkocht. Tijdens de winkeldemonstraties krijgt de consument de gelegenheid uw product te ervaren. In geval van levensmiddelen, kan men proeven. In geval apparatuur kan men uitproberen. Het consument die twijfelt krijgt net het laatste zetje in de goede richting en kan uw product direct ter plekke aanschaffen. 

Winkeldemonstraties stimuleren de verkoop!

Onze promotiemedewerkers hebben tijdens de winkeldemonstraties alle tijd en aandacht voor de consument, om ze bijvoorbeeld de unieke voordelen van uw product te laten zien. De vragen die nog leven bij de consument worden tijdens winkeldemonstraties deskundig beantwoord en is vaak van veel waarde voor de consument. De laatste twijfel kan worden weggenomen. Combineer winkeldemonstraties met bijvoorbeeld een aanbieding en u zult zien dat de consument sneller bereid is om tot koop over te gaan.

Bekijk hier onze referenties! 

Meer informatie over winkeldemonstraties?

We kijken graag met u hoe we uw product succesvol kunnen inzetten tijdens winkeldemonstraties. Neem direct contact met ons op!

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier hoe we een winkeldemonstratie geven voor Keukenmaxx.
En grote events, zoals het Allerhande Kerstfestival:

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!