Museum diner

Eerst naar het museum en afsluiten met een diner:
Museum het valkhof, Afrika Museum, De Bastei, muZIEum etc.

In Nijmegen en in de directe omgeving tref je tal van interessante en prachtige musea aan. Leuk om te bezoeken tijdens een familiedag, bedrijfsuitje of met een andere groep. Aan het eind van een bezoek aan ene museum zit iedereen vol inspiratie maar zijn de magen vaak leeg.

Speciaal voor deze doelgroep heeft Kookers.nl het museum diner ontwikkeld. Ideaal om het museum bezoek meet af te sluiten.
.

Direct aanvragen

Museum tips in de regio Nijmegen

Bezoek één van de inspirerende musea in de regio Nijmegen. Hieronder hebben we een aantal tips weergegevens:

Museum het valkhof

De collectie van Museum het Valkhof omvat Romeinse archeologie, oude kunst en kunstnijverheid en moderne kunst.

 

 

 

 

muZIEum

 

Het muZIEum informeert over het leven met een visuele handicap. Het museum is een ervaringsmuseum over zien en niet-zien. Via verschillende belevingen en activiteiten leren bezoekers over de leefwereld van blinden en slechtzienden.

Afrika Museum

Het Afrika Museum in het nabijgelegen dorp Berg en Dal, is in zijn geheel gewijd aan Afrikaanse kunst en cultuur.

  

 

 

De Bastei

 

De Bastei komt voort uit een fusie van het Natuurmuseum Nijmegen en Museum de Stratemakerstoren. Het museum geeft een overzicht van de verbinding tussen de stad en de rivier de Waal door de eeuwen heen.

 

Uit eten met een groep in nijmegen

Eigen kookstudio Nijmegen

Bezoek ons besloten restaurant voor een heerlijk (groeps) diner. Na het bezoek aan één van de talrijke musea in de regio Nijmegen bezoekt u onze goed bereikbare locatie in Nijmegen voor een heerlijk en sfeervol diner om de het museum bezoek gezamenlijk af te sluiten.

Kookers.nl is specialist in het koken voor grote groepen. Door jarenlange ervaring op het gebied van kookworkshops en catering op locatie weten wij als geen ander hoe je het gezellig maakt met een grote groep.

In onze kookstudio in Nijmegen hebben we een ideale locatie met horeca keuken. Hier kunnen we groepen ontvangen voor een heerlijk diner met ieder gezelschap.

Bent u dus op zoek naar een locatie om uit eten te gaan met een grote groep na of tijdens een gezellig dagje. Dan staat bij ons de deur open.

Op onze sfeervolle eigen locatie in Nijmegen verwelkomen wij ieder gezelschap op gepaste wijze.  De deur staat voor u en uw gezelschap open.

Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles uitstekend is geregeld.

 

Kookworkshop Nijmegen

Boek nu bij de groepsdiner specialist

Hebben we u overtuigd van onze Kook kwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]

Groepsdiner met een topkok

Kookers.nl werkt uitsluitend met koks die zich op meerdere facetten bewezen hebben. Iedere kok beschikt over een uitgebreid selectie aan favorieten en creatieve gerechten. Daar verrassen wij u graag mee.

Op deze manier wordt uw privé diner een culinair hoogtepunt! Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden bepalen we samen met u een bijpassend menu. Kookers.nl zorgt voor de juiste producten, kookt en vertelt wat u eet. Als u of een van uw gasten iets van de kook kunsten wilt leren is dat zeker geen probleem.

Alles is mogelijk bij Kookers.nl ! Binnenkort een gezellige barbecue organiseren? Laat ons je barbecue catering verzorgen. Kookers Kookevenementen beschikt over verschillende BBQs.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neemt u contact met ons op voor meer info over een groepsdiner, een menuvoorstel of laat u verrassen met onze carte blanche, een garantie voor culinair spektakel!

Catering dranken
Catering Live cooking

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden:

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!