Catering Amsterdam

Kookers Kookevenementen Catering Amsterdam
-Voor zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 800 gasten-

Zoekt u invulling voor uw besloten diner, walking dinner, lunch of receptie in omgeving Amsterdam? Of heeft u interesse in een complete kookworkshop in deze regio?
In Amsterdam staat Kookers Kookevenementen klaar om van de catering van uw bedrijfsfeest of (team)uitje een succes te maken!
Al vanaf 8 personen kunnen wij iets moois neerzetten. Maar ook voor 800 indien gewenst...

Tuinfeest catering collage

Al uw catering benodigdheden staan onder één dak in Weesp Amsterdam
Álle catering materialen en ook ingrediënten staan bij ons onder één dak in onze productieloods in Weesp bij Amsterdam. We rollen alles zo bij uw bedrijfslocatie, of door u zelf gekozen locatie, naar binnen. 

Zoekt u catering in Amsterdam voor uw besloten diner, receptie, teambuilding en zelfs een complete kookworkshop? U bent niet de eerste!
Een groot deel van onze clientèle is gevestigd in Amsterdam. Onder meer: Heineken, Pommes Frites Amsterdam, IBIS, SG Reigersbos, Currence, Wetransfer en DLA Piper.
Al jarenlang verzorgen we jaarlijks evenementen voor het AMC, VUMC, de Olympische Sociëteit. Altijd op prachtige locaties zoals het Kromhout Museum en Air Amsterdam. 

Live cooking catering op uw locatie
Ook op uw bedrijfslocatie, of zelf gekozen externe locatie, verzorgen we graag ‘live cooking’ catering.

Heeft u wel een gedacht aan een publiekstrekker op wielen? Bekijk onze rollende keukens!

Kies uit een open bar, cocktails en barista tot diverse BBQ’s, frietkarren met snacks. Maar ook kebab, een pizza oven of verse pasta.
Meer zin in zoet? Boek dan een chocolade en/of stroopwafelfeest. Of kies warm voor uw neus bereide crêpes. Ook maken wij gewoon vers belegde boordjes, of warme croque monsieur tosti’s, soep…
Of…heeft u zelf een idee?
Kom maar op: we gaan het doen!

Kookworkhop
Graag samen koken met uw medewerkers ? Kies voor een kookworkshop! Een perfecte teambuildingsactiviteit. De kernwaarden of thema’s van uw organisatie voeren we gemakkelijk door in het samen koken. Een beamer of flip-over nodig voor een formeel gedeelte? Geen probleem!

Een kookworkshop is heel dynamisch en een verassende vervanging van het jaarlijkse etentje in het restaurant. 
Bekijk wat wij allemaal kunnen bieden: van amuses, paella, pasta tot koffie en chocolade.

Opzoek naar een geschikte locatie? Het kan wél via Kookers.nl
Bent u opzoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Wij hebben een groot netwerk in heel Nederland en maken met hen gemakkelijk en vooral ook voordelig afspraken. Dat scheelt u weer regelwerk. 

Neem een (gratis) voorproefje!
Benieuwd wie onze Chefs zijn en hoe we werken? Klik hier en kijk alvast naar onze kookdemonstratie bij onder meer Tulp Keukens, KeukenKampioen en Brugman Keukens in Amsterdam.
Onze Chefs laten daar zien hoe je kookt in een nieuwe keuken. Hoe werkt bijvoorbeeld een stoomoven, zoutsteen of inductieplaat?

Hoe zien de menu’s en prijzen van Kookers eruit?
Onze menu’s en prijzen bekijkt u via ons foodbook: www.kookevenementen.nl Bekijk hier alle prijzen per persoon. En kijk vooral naar de menukeuzes! Uiteraard is alles maatwerk, totdat het past in uw plaatje.

Direct aanvragen

Stijlvol diner

Kiest u voor een stijlvol diner zittend aan lange tafels. Of juist voor een dynamisch walking dinner? 

(prijsklasse 38-62 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Buffet met chef

Catering op locatie

Kiest u voor een een buffet in (prijsklasse 22-38 euro) met Chef?

(prijsklasse 22-38 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Rollende keukens

Kiest u voor een rollende keukens met diverse thema's? Denk aan foodtrucks, een frietkar of een van de vele BBQ's.

(prijsklasse 6 tot 32 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Catering in Amsterdam

Kookers Kookstudio in Weesp

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een lunch, zakelijke bijeenkomst of privé feest?
Bestel uw catering dan bij Kookers in Amsterdam. Kies bij Kookers uit verschillende gerechten en meerdere soorten diners.

Wij begrijpen dat u uw diner of lunch voor een zakelijke bijeenkomst, of privé feest, tot in de kleinste details geregeld wilt hebben. Kookers heeft al vele jaren ervaring in het verzorgen van catering op allerlei verschillende evenementen en bijeenkomsten zoals: privé diners, bedrijfsfeesten, zakendiners, walking dinners, recepties en natuurlijk BBQ catering. En zelfs in het geven van complete kookworkshops.

Wij verzorgen zowel kleine amuse hapjes als zeer uitgebreide diners. Graag denken we met u mee en zorgen dat alles uitstekend is geregeld.


Door onze jarenlange ervaring in de regio, kennen we onze hoofdstad als geen ander. Of het nu gaat om een tuinfeest in Zuid Oost of een walking diner in het Vondelpark. Het kan allemaal!

Maak keuze uit tal van opties zoals een seizoensmenu, vele BBQ menu's en Italiaanse gerechten. Wij zijn helemaal ingericht voor bedrijfsbijeenkomsten zoals brainstormsessies, vergaderingen, recepties, of vrijdagmiddag borrels. Maar verzorgen ook groepen tijdens vrijgezellenfeesten, tuinfeesten en verjaardagen. 

 

Tot snel bij Kookers.nl

 

PS. Bent u nieuwsgierig naar het verhaal achter ons Kookers? Lees dan meer over Kookers.nl als cateraar in dit artikel in Misset Catering

Kookers Catering Amsterdam / Weesp

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp bij Amsterdam. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]

Catering Live cooking

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: