Catering Maartensdijk

Catering op locatie in Maartensdijk

In Maartensdijk staat Kookers Kookevenementen voor uw catering, bedrijfsfeest en teamuitje direct voor u klaar. Dit kan op locatie bij u thuis of op het bedrijf. Maar ook op de event en vergader locatie "Powered by Meaning" gevestigd aan de Dorpsweg in Maartensdijk. Deze locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen in Nederland.  Ideaal voor zowel kleine als grote gezelschappen.

U kunt bij Kookers Maartensijk terecht voor een besloten diner, receptie, verjaardagsfeest en zelfs een kookworkshop met uw team.

Ook uw eigen bedrijfslocatie in Maartensdijk bouwen we om tot live cooking catering locatie met diverse rollende keukens.

Tuinfeest catering collage

Direct aanvragen

Stijlvol diner

Diner kookers

Kiest u voor een stijlvol diner zittend aan lange tafels of in walking dinner vorm voor dynamiek?

(prijsklasse 38-62 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Buffet met chef

Catering op locatie

Kiest u voor een een buffet in (prijsklasse 22-38 euro) met Chef?

(prijsklasse 22-38 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Rollende keukens

Kiest u voor een rollende keukens met diverse thema's? Denk aan foodtrucks, een frietwagen of een BBQ.

(prijsklasse 6 tot 32 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Catering op locatie Maartensdijk

Heeft u een diner of lunch nodig voor uw zakelijke bijeenkomst? Bestel uw catering dan bij Kookers in Maartensdijk. 
Kookers heeft een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende gerechten, meerdere soorten diners en nog veel meer.

Wij snappen dat u bij een diner of lunch voor een zakelijke bijeenkomst het goed voor elkaar wil hebben. Kookers heeft al vele jaren ervaring in het geven van kookworkshops en het verzorgen van catering op allerlei verschillende evenementen en bijeenkomsten zoals bij: privediners, bedrijfsfeesten, zakendiners, walking dinners, recepties en natuurlijk BBQ catering.  

Wij verzorgen zowel kleine hapjes als zeer uitgebreide diners. Het mooiste is dat echt alles mogelijk is.
Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles uitstekend is geregeld.

Kookers in Maartensdijk
Powered By Meaning 
Dorpsweg 23
3738 CA Maartensdijk, Nederland  

Ideaal voor vergaderingen en evenementen. Centraal gelegen naast de snelweg.

Lees meer over Kookers.nl als cateraar in dit artikel in Misset Catering   

Kookers Catering

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp vlakbij Maartensdijk. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Catering BBQ
Catering Museum Titanic

Boek nu bij uw vertrouwde cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: