Over ons

Koken met Kookers.nl verbindt mensen!

Goed georganiseerd koken ontspant, eten verbindt mensen, koken met Kookers.nl ook!

Exclusieve en informele kookevenementen op een interactieve, lekkere en gezellige manier verzorgen.
Genieten van koken, zoveel mogelijkheden met verse ingrediënten. U als gast of opdrachtgever enthousiast maken dat is een vak.

Een vak dat méér en méér mensen een uitdaging biedt; in onze optiek kan iedereen koken als men maar de juiste kennis, materialen en wil bezit.

Daarbij vinden we dat ons aanbod moet aansluiten op elk budget; van zorgboerderij, studentenverening, topconsultancyteam of multinational directie. Van Pastashow en enorme Paella's tot ganzenlever en kalfszwezerik. We komen overal en hebben voor elk kookproject een oplossing. Daarbij gebruiken we verse seizoensproducten die worden gepresenteerd door een enthousiast team medewerkers.

Dat is onze missie, we doen er alles aan om te zorgen dat deze missie slaagt!

Kookers.nl biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor elk budget! Bijvoorbeeld binnen ons privé diner aanbod kunt u kiezen tussen verschillende uitvoeringen. Aan de ene kant basis als het budget een rol speelt maar toch creatief en lekker gekookt dient te worden, anderzijds exclusief met sterrenklasse producten.

Denk jij als medewerker of freelancer iets toe te voegen aan ons team? Kijk dan bij werken bij Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek!

Momenteel zijn we overspoeld door aanvragen van mensen die in het verleden een goede ervaring met ons hebben gehad.

We hebben redelijke, maar wel beperkte, capaciteit. We houden graag vast aan de hoge tevredenheid van onze gasten (zie gastenboek).

Daarom hanteren we tot het einde van 2021 op vrijdagen, zaterdagen en zondagen minimaal een besteding van € 979,30 per evenement exclusief btw of een minimum van 15 gasten per boeking.