barbecue catering

Kookers is dé barbecue catering specialist

Binnenkort een gezellige barbecue organiseren? Laat ons je barbecue catering verzorgen. Kookers Kookevenementen beschikt over verschillende BBQs.

Wij staan garant voor een originele en unieke BBQ met veel bekijks. Kookers verzorgt uw complete barbecue partyservice, op elke locatie voor elke gelegenheid. Proef het gemak van ontzorging door een chef! U kunt genieten van uw gasten en wij nemen al uw braadzorgen uit handen.
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op voor een voorstel.

Direct aanvragen

BBQ Catering met Offset Smoker

SMOKER collage - Kookers  

Geniet van onze BBQ catering met Locomotief Smoker verzorgen we jouw BBQ op locatie inclusief stoere chef die verschillende rooktechnieken toepast.

Echt werken met kolen en hout in ieder geval, laat u verrassen door de vele mogelijkheden van huisgemaakte ribs, pulled pork en burgers tot bavette en ossenhaas.
Ook aan vegetariërs en veganisten wordt gedacht met mooie groentecombinaties. Indien er Halal gasten aanwezig zijn wordt gekozen voor een losse BBQ voor de Halal gasten.

De Locomotief smoker grill is de echte buitenkeuken welke gemaakt is om optimaal buiten te genieten van de heerlijke gerechten welke door het gebruikte hout, rook en indirecte warmte een unieke smaak krijgen.

Door indirect te verwarmen krijg je de combinatie van rookoven en barbecue in één ook wel offset smoker genoemd.

Als je het standaard stukje vlees hebt gehad kun je overgaan naar bijvoorbeeld een zelf pulled-pork maken een grote kebab, ribs of grote braadstukken.  Op deze offset smoker locomotief is alles mogelijk.

BBQ Catering met Kamado BBQ

collage KAMADO BBQ -Kookers

(bijvoorbeeld de Big Green Egg)

Laat ons je BBQ catering verzorgen. Kookers Kookevenementen beschikt over verschillende Kamado BBQs ook wel bekend als Big green Egg.

Onze chefs bouwen uw bbq buffet op en gaat alle gerechten bereiden. Lekker handig en geen zorgen! Ook borden en bestek nemen we mee en u heeft geen zorgen over de afwas.
 
Geniet van onze BBQ catering met Big Green Egg of Kamado BBQ verzorgen we jouw BBQ op locatie inclusief stoere chef die verschillende rooktechnieken toepast. De mogelijkheden van Kamado BBQ's  zijn grenzeloos net als onze creativiteit.
De Kamado BBQ is de meest effectieve outdoor cooker op de markt. Een smoker en een grill samen!

Door de unieke verwarming wordt voedsel sneller bereid, droogt het niet uit en behoudt het optimaal de smaak, geur en kleur. De combinatie een gesloten BBQ en houtskool zorgt voor controle van temperatuur en een ongekend mals en sappig kookresultaat.
Kies voor huisgemaakte burgers, Railroad chicken, Bavette of Ossehaas aan het stuk gegrilld.

Ook aan vegetariërs en veganisten wordt gedacht met mooie groentencombinaties. Indien er Halal gasten aanwezig zijn wordt gekozen voor een losse BBQ voor de Halal gasten.

BBQ Catering met Ofyr kooktoestel

collage OFYR BBQ - Kooekrs

Kookers Kookevenementen beschikt over een Ofyr.
 
Geniet van onze BBQ catering met Ofyr. verzorgen we jouw BBQ op locatie inclusief stoere chef die verschillende rooktechnieken toepast.

Echt werken met kolen en hout in ieder geval, laat u verassen door de vele mogelijkheden van huisgemaakte ribs pulled prok en burgers tot bavette en ossenhaas.
Ook aan vegetariërs en veganisten wordt gedacht met mooie groentecombinaties. Indien er Halal gasten aanwezig zijn wordt gekozen voor een losse BBQ voor de Halal gasten.

Het OFYR kooktoestel is een functioneel sculptuur die ontworpen is om schoonheid, warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen.

In het midden van een grote vuurschaal wordt vuur gestookt en de grillring gebruikt u als een teppan yaki is een type voedselbereiding uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat (teppan) wordt gebruikt om voedsel te bakken.

Boek nu bij uw Babecue cateraar

Hebben we u overtuigd van onze Barbecue cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Luxe variant barbecue catering

Van diner tot tuinfeest. We kunnen met o.a. met een Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ aan de slag… bij 30 of meer deelnemers kunnen we onze braaiweer meenemen een brandweerauto de Braaiweer met Zuid-Afrikaanse braai ingebouwd…. echt werken met kolen en hout in elk geval.

 • Een Chef die u alles kan vertellen over de verschillende vleessoorten
 • Vers bereide ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten
 • U hoeft nergens naar om te kijken, behalve naar uw gasten. De afwas nemen wij weer mee!

Barbecue buffet

ilt u liever een wat minder uitgebreide opzet? Dan kunt u kiezen voor een kookstation met buffetuitgifte.

 • Een heerlijk bbq buffetmenu met verse ingrediënten
 • Begeleiding door een barbecue chef
 • Specifieke wensen? Laat het weten, en we passen het menu aan.
 • U hoeft nergens naar om te kijken, behalve naar uw gasten. De afwas nemen wij weer mee!

 

 

 

 

BBQ met checf - Oyfir by Kookers
De lekkerste burgers op de barbecue

Catering bij kookers: zo gaat dat in zijn werk

Samen met u verzorgen wij uw evenement volledig vanuit uw naam.

Uw wensen staan voorop! We komen daarom graag van tevoren uw locatie bekijken. We nemen uiteraard al uw wensen met u door en samen met u maken we de order online compleet. Daarvoor hebben we een speciaal online portaal.

Al uw ideeën of wijzigingen geeft u hierin aan. Zo kunt u 24 uur per dag notities invoeren die u te binnen schieten.

Het geslaagde recept van Kookers Kookevenementen:

Ons recept is: enthousiaste mensen, goed kookmateriaal en verse ingrediënten.
En een geslaagde catering kan niet zonder glimlach van een Chef en/of enthousiaste medewerkers.

Wij blijven graag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Waarom?
Een geslaagde dag komt niet zomaar uit de lucht vallen! Onze ervaring is dat zonder personeel de boel aan kan branden. Of het opscheppen van de borden niet helemaal naar wens verloopt.

Bij Kookers blijft er altijd minstens één persoon aanwezig, zo heeft u echt alle tijd voor uw gasten. En kijken mensen na de hand met een tevreden gevoel terug op uw evenement.

De Barbecue cateraar met ervaring

Als u kiest voor de Barbecue catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

 • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering
 • Al meer dan 100 goede beoordelingen
 • Ervaren Barbecue Chefs
 • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!
 • Ook winterBBQ mogelijk

logo

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Boek nu bij uw Babecue cateraar

Hebben we u overtuigd van onze Barbecue cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.