Workshop Taarten Maken

Workshop Taarten Maken

De taart is voor menig mens één van de leukste dingen aan verjaardagen en feesten, ze zijn heerlijk om te eten maar ook zeer leuk om zelf te maken. Kookers verzorgt mede om deze reden de kookworkshop taarten maken, de kookworkshop kan zowel gegeven worden voor grote groepen als voor de wat kleinere groepen. Zo kunt u de workshop volgen met uw vrienden, buren maar ook als bedrijfsuitje is de workshop uitstekend geschikt. Uiteraard nemen u en uw gasten de recepten van de gemaakte taarten en de taarten zelf lekker mee naar huis.

Heeft u of iemand van uw gezelschap last van een (gluten)-allergie, geef het aan ons door en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Soorten taart

Taarten komen in allerlei kleuren, smaken en vormen en al die variatie maakt ons beroep alleen maar leuker. Samen met u gaan we heerlijke taarten maken, bijvoorbeeld een heerlijke verjaardagstaart, caramelslof of schuimtaart. Uiteraard is bij ons de klant nog echt koning, heeft u bijvoorbeeld zelf leuke ideeën voor een taart of wilt u iemand verassen door hem uw eigen gemaakte taart aan te bieden. Laat het ons weten en wij richten de workshop volledig naar uw smaak en wensen in. Tijdens de workshop vertellen onze chefs u van alles over de verschillende verse ingrediënten en de oorsprong ervan, zij helpen u tevens met het voorbereiden en bereiden van de taarten.

Taarten leren bakken met grote groepen

Een workshop taarten maken is het leukst wanneer u met vrienden, collega’s of teamgenoten bent. De grootte van de groep is geen enkel probleem voor ons, wanneer u met een grotere groep komt zetten wij eenvoudig extra chefs in. Met het juiste aantal chefs verdeeld over het aantal deelnemers zorgen wij er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is. Een workshop taarten maken is een bijzonder leuk cadeau om te krijgen maar nog leuker om te geven voor een bedrijfs-,vrienden- of familiefeest.

Taarten leren maken op locatie

Voor de workshop taarten maken hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locatie af te reizen, onze chefs komen graag bij uw op locatie. Dit kan uiteraard in uw eigen kijken maar met onze makkelijk op te bouwen mobiele keuken kunnen we dit ook geheel voor u ontzorgen. Zo kunnen wij ook bij uw bedrijf of school heerlijk in de buitenlucht de workshop verzorgen, bij Kookers is alles mogelijk.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing
Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

We zijn cateraar en organisatiebureau gespecialiseerd in kookevenementen.

We werken met een groot aantal specialisten op alle denkbare gebieden. Graag zitten we al bij u aan de tekentafel om uw ideeën en wensen door te nemen.
We weten als geen ander dat een succesvol evenement en catering niet uit de lucht komt vallen!

U kunt 24/7 uw verzoeken en vragen aan ons doorgeven en we verwerken deze direct!

Wees niet bang om in het aanloopproces naar uw evenement kleine verzoeken, op elk moment van de dag, aan ons door te geven.
Daarvoor hebben we een speciaal online portaal. Ons portaal wordt de hele dag in de gaten gehouden en op geantwoord.
Uw aanpassing komt, na eventueel overleg met u, vrijwel DIRECT in uw orderbevestiging te staan.
Wij houden van goed uitvoerbaar maatwerk, zo vaak bent u namelijk niet met iedereen bij elkaar. Elke aanvraag is uniek en behandelen wij ook zo.

U krijgt geen aparte uren- en verhuur factuur bij uw evenement,

Wij hebben naast lokale ingrediënten en Chefs in heel Nederland, ook álle evenement materialen onder één dak.
Ja echt...al uw materialen: glaswerk, borden, bestek, linnen, tafels, stoelen, tenten, heaters, (heel veel verschillene) BBQ's, metersgrote paella pannen, een pizza-aanhanger, Brandweerauto foodtruck. Roep het: wij hebben het! Dat scheelt een hoop in uw kosten en het regelen van deze dingen.

Wij voldoen aan de laatste HACCP kwaliteitseisen.

Dat wil zeggen dat we conform procedures en systemen werken, en dat we zelfs in ziekenhuizen mogen koken.

De prijs van uw evenement en materialen mag u per persoon afrekenen.

Zo hoeft u weinig kosten te maken wanneer u met een kleinere groep mensen bent.
En kunt u tóch groots uitpakken! En dat is voor ons ook weer reclame...

Wij bieden goed-weer-garantie.

Hét geheim achter onze terugkerende klanten!
Heeft u een buitenevenement en is het weer regenachtiger dan verwacht? Wij nemen extra tenten en heaters mee.
Wij zijn pas tevreden als al uw gasten tevreden zijn. En sorry: niet alleen wanneer u zelf tevreden bent. Succes maak je samen!

U heeft geen omkijken naar de afwas, schoonmaak en vuilnis.

Wij laten een locatie altijd schoner achter dan dat we deze aantroffen. De afwas wordt centraal gedaan in onze productieloods en ook het vuilnis nemen we gewoon mee.
We maken zo weinig mogelijk kilometers, dat smaakt (en slaapt) een stuk lekkerder...

We werken altijd met lokale leveranciers en met, door onszelf opgeleide, Chefs in heel Nederland:

Uw ingrediënten én evenement-materialen nemen wij voor u mee. We maken zodoende maar één keer, en zo kort mogelijk, een autorit naar uw locatie.
Uw ingrediënten komen van onze lokale leveranciers. Dus ook: weinig kilometers.
Onze Chefs zitten in heel Nederland, en we kiezen altijd de Chefs die dichtbij uw evenement wonen.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl