Workshop Taarten Maken

Workshop Taarten Maken

De taart is voor menig mens één van de leukste dingen aan verjaardagen en feesten, ze zijn heerlijk om te eten maar ook zeer leuk om zelf te maken. Kookers verzorgt mede om deze reden de kookworkshop taarten maken, de kookworkshop kan zowel gegeven worden voor grote groepen als voor de wat kleinere groepen. Zo kunt u de workshop volgen met uw vrienden, buren maar ook als bedrijfsuitje is de workshop uitstekend geschikt. Uiteraard nemen u en uw gasten de recepten van de gemaakte taarten en de taarten zelf lekker mee naar huis.

Heeft u of iemand van uw gezelschap last van een (gluten)-allergie, geef het aan ons door en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Soorten taart

Taarten komen in allerlei kleuren, smaken en vormen en al die variatie maakt ons beroep alleen maar leuker. Samen met u gaan we heerlijke taarten maken, bijvoorbeeld een heerlijke verjaardagstaart, caramelslof of schuimtaart. Uiteraard is bij ons de klant nog echt koning, heeft u bijvoorbeeld zelf leuke ideeën voor een taart of wilt u iemand verassen door hem uw eigen gemaakte taart aan te bieden. Laat het ons weten en wij richten de workshop volledig naar uw smaak en wensen in. Tijdens de workshop vertellen onze chefs u van alles over de verschillende verse ingrediënten en de oorsprong ervan, zij helpen u tevens met het voorbereiden en bereiden van de taarten.

Taarten leren bakken met grote groepen

Een workshop taarten maken is het leukst wanneer u met vrienden, collega’s of teamgenoten bent. De grootte van de groep is geen enkel probleem voor ons, wanneer u met een grotere groep komt zetten wij eenvoudig extra chefs in. Met het juiste aantal chefs verdeeld over het aantal deelnemers zorgen wij er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is. Een workshop taarten maken is een bijzonder leuk cadeau om te krijgen maar nog leuker om te geven voor een bedrijfs-,vrienden- of familiefeest.

Taarten leren maken op locatie

Voor de workshop taarten maken hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locatie af te reizen, onze chefs komen graag bij uw op locatie. Dit kan uiteraard in uw eigen kijken maar met onze makkelijk op te bouwen mobiele keuken kunnen we dit ook geheel voor u ontzorgen. Zo kunnen wij ook bij uw bedrijf of school heerlijk in de buitenlucht de workshop verzorgen, bij Kookers is alles mogelijk.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team