Kookworkshop vegetarisch

Kookworkshop vegetarisch koken

U kunt uw vegetarische gasten niet elke keer een gevulde paprika voorschotelen. Een kookworkshop vegetarisch koken is een uitdaging waar Kookers.nl u graag bij wil inspireren. Daarom laten wij u in deze kookworkshop vegetarisch koken zien hoe u een uitgebalanceerd menu samenstelt uit een brede selectie vegetarische ingrediënten. De bereiding van de producten is eenvoudig en puur, waardoor u kunt genieten van de meest heerlijke en authentieke smaken. Ook bij niet-vegetariërs zal het water in de mond lopen. 

Kookworkshop vegetarisch koken op locatie

De Kookworkshop vegetarisch koken van Kookers.nl, op iedere locatie, voor een kleine of grotere groep verzorgen wij uw kookworkshop vegetarisch koken. We laten u kennis maken met de vegetarische keuken, ideeën opdoen en tonen dat zonder vlees of vis ook heerlijk gekookt kan worden. Onder het genot van heerlijke wijnen bereiden we samen met u heerlijke vegetarische gerechten. Als u een liefhebber van de vegetarische keuken bent is deze kookworkshop vegetarisch koken een absolute must!

Kookworkshop vegetarisch koken voor groepen

Een kookworkshop vegetarisch koken is het leukst wanneer u met een grote groep bent. De grote van een groep voor een kookworkshop vegetarisch koken is geen probleem, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer die aandacht krijgt die nodig is. Een kookworkshop vegetarisch koken is een bijzonder leuk verjaardagscadeau of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest.

Alles is mogelijk!

Tijdens de kookworkshop vegetarisch koken gaan we aan de slag met heerlijke groenten en andere producten. We laten u zelf uw groenteschotel maken, lekkere tapenades bereiden. Lekker kaasje erbij of een smaakvolle panini! Uiteraard kunnen we ons ook volledig concentreren op één of meerdere aspecten van de vegetarische keuken. Alles is mogelijk!
Vraag direct meer informatie aan over een Kookworkshop Vegetarisch koken.

Vegetarische menu’s

Om u alvast een voorproefje te geven van wat u kunt verwachten tijdens een workshop hebben wij hieronder een aantal menu’s geplaatst die u wellicht helpen om zelf inspiratie op te doen. Hopelijk laten de ingrediënten u alvast watertanden voor de workshop.

Buffelmozarella met geroosterde groenten en paprikacoulis 

Paprikacoulis is een bijzonder lekkere variant van de gebakken paprika, in combinatie met een zachte buffelmozarella en geroosterde groenten is dit een gerecht dat u nog lang bij blijft. De paprikacoulis is een gepureerde paprika dat met een vleugje zout, peper en olie veranderd is in een heerlijke coulis.

Pastarol met spinazie, tijm, ricotta en échte tomatensaus 

Pastarolletjes gevuld met spinazie, tijm, ricotta en tomatensaus is één van onze lievelingsgerechten om te maken. Dit komt mede door de unieke smaak en de leuke manier waarop dit gerecht bereid wordt. De pastarol staat ook wel bekend als Cannelloni en dit kunt u zelf maken maar dit kunt u ook gemakkelijk kopen in uw lokale supermarkt.

Pasta of risotto met truffel, portabello en rucola 

Liefhebbers van truffel, opgelet. Dit menu is een echt feestje voor u en uw gasten en het mooie is, iedereen kan het leren! U kunt dit recept naar eigen smaak bereiden met pasta of risotto, u kunt dit bij ons aangeven en dan gaan wij samen met u kijken naar de beste optie.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team