Succes maak je samen!

Kookers Kookevenementen B.V. verzorgd met verschillende formules bedrijfsfeesten, kookworkshops, prive-diners, marketing ondersteunende kookdemonstraties en live-cooking evenementen.

Naast de vaste locatie is de organisatie ingericht voor evenementen op locatie. Of dat nu kleinschalig is of reusachtig, alledaags of uniek. Ons team bouwt elke locatie om tot kooklocatie.

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp, aangevuld door eigen kookstudio’s in o.a. Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chef koks én een team vaste medewerkers zijn wij veelal actief in het segment 10-500 gasten. Ons team verzorgd opdrachten voor diverse apparatuurfabrikanten, keukenzaken, hotelketens en supermarktholdings. Ook zijn wij trots op de vele bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops die wij mogen verzorgen. Kookfeest voor iedereen!”

Elk evenement is uniek en moet een succes zijn! 
 Wilt u graag dat we meedenken en zo samen mooie resultaten realiseren?  Neem dan contact met ons op! Meedenken betekent letterlijk ’participeren in een denkproces’. Voor ons team is de vertaling simpeler: luisteren en samen op enthousiaste wijze resultaten realiseren.

Succes maak je samen!  
Ons werk is moeilijk, mooi, uitdagend en niet voor iedereen…ben je gedreven in je kookwerk, géén eigenstraatjes schoonveger maar een oprechte teamspeler, houd je van werken en geniet je daar van door complimenten binnen te slepen? Dan heeft Kookevenementen BV een goed salaris of tarief, leuke collega’ s, persoonlijke groei en een afwisselende werkomgeving, kijk bij ons team.

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team